keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Iltalenkillä

Kun emme päässeet koulutukseen, menimme kuntopolulle katsomaan ihmisiä! Istuimme siellä kalliolla ihan kuntopolun reunassa ja katselimme ihmisiä, joita tosin oli kovin vähänlaisesti liikkeellä. Suurimman osan ajasta nökötimme kivellä kaksistaan, eikä ketään näkynyt missään. Mutta niin juoksijat kuin kävelijät saivat mennä rauhassa, eikä Inca saanut mitään reuhomiskohtauksia.

Mutta annas olla, kun lähdettiin kävelemään kotiin päin niin Incahan aloitti haukkumisen ja rynnimisen kuin ei olisi ikinä ennen nähnyt ensimmäistäkään juoksijaa, kun yksi juoksija ohitti meidät! Ja se sama juoksija oli ohittanut meidät, kun istuimme kalliolla.

Ja sitten kun pääsimme "ihmisten ilmoille", Inca käveli niin nätisti kuin se yleensäkin kanssani kävelee.

Meidän pitää ottaa harjoitusohjelmaan tuo kuntopolulla oleileminen ja siellä käveleminen, jos oppi siten menisi paremmin perille. Toistoa, toistoa ja vielä kerran toistoa.

Mutta namikopit suoraan suuhun ovat tänään sujuneet hyvin! Liekö tuosta mitään varsinaista hyötyä, mutta kiva temppu se kumminkin on ja vaatihan se taitoa koiralta ja tietenkin namien heittäjältä.

Niin ja Incan tarkka paino tänään oli 12,8 kiloa eli ei ihan vielä olla kolmetoistakiloisia.

2 kommenttia:

  1. Ihana kuva tuo,jossa Inca nukkuu.Pää tyynyllä ja näkee,että hän on ihan sikeässä unessa. Kaunis koira.Minäkin otan aina nukkuvista lapsenlapsistani kuvia,myös mieheni lapsenlapsesista otin,murkustakin.
    Eri aikoina otetuista kuvista näkee hyvin miten Inca on kasvanut. Ei se pelkkä turkki ole kasvanut. Antoisia retkiä. Jatta,vm48

    VastaaPoista
  2. Sitä onkin tosi vaikea enää kuvitella, miten pieni Inca oli tänne tullessaan, vaikka kuvista näkee, että pienihän se oli. Silloin se oli heppoinen sylissä kannettava, nyt kaikkea muuta!

    Turkki on siinä mallissa, että siihen jää kaikki roskat kiinni, etenkin kasvien siemenet, kuten takiaiset. Niitä on kiva nyppiä pois, kun ne ovat tiukasti kiinni ja niitä saattaa olla paljon, kun Inca koluaa kaikissa heinikoissa.

    No, muuten turkki on kyllä tavattoman huoleton ja helppohoitonen ja kivan näköinen kaiken kukkuraksi!

    VastaaPoista