tiistai 6. heinäkuuta 2010

"Pallopostia"

Kävimme eilen lähettämässä pallopostia aavalle merelle :)

Kuka ikinä löytääkään värikkään punaisen pallon, se on Incan, joka ei osannut noutaa palloa vedestä. Tai Inca kyllä yritti, mutta kun pallon nappaaminen suuhun ei ole vedestä yhtä helppoa kuin maasta, niin lopulta pallo meni menojaan.

Inca ui vielä käsipohjaa, joten senkin vuoksi pallon noutaminen vähänkin kauempaa ei onnistu. Jahka saan kipsin pois, pitää opettaa Inca uimaan tai ainakin näyttää esimerkkiä, miten kivaa vedessä plutiminen on sitten, kun kastautuu kokonaan.

Ja tänään Inca "törmäsi" Jaaninojassa kalaan. Kala oli semmoinen kymmensenttinen sintti. Se oli kai piilossa kivikossa, josta Incan veteen tulo hätisti sen pois. Inca ihmetteli kalaa, joka ui sinne tänne ja lopulta hävisi näköpiiristä.

Kovasti kuumaa on meillä edelleen. Aamuisin olemme olleet pitemmällä metsälenkillä hyttysten syötävänä, hyttysiä nimittäin riittää. Tuskin ne Incaa syövät, mutta minua yrittävät syödä senkin edestä. Nyt on pilviharso taivaalla, enteileeköhän se sadetta tai peräti ukkosta.

Inca turkki alkaa olla jo niin pitkä, että tekisi mieli ajella se pois. Äkkiä se kasvaa. Siihen jää kaikki neulaset ja muut roskat kiinni ja ne kai pistelevät, kun Inca välillä kiemurtelee ja yrittää saada niitä pois. No, emäntä avustaa, niin ne lähtevät paremmin pois kiusaamasta koiraa. Pitää ekaksi investoida hyvään trimmeriin ennen kuin voin aloittaa leikkuuhommat. Ja pitää miettiä, vienkö Incan näyttelyihin lähikuukausina, jos vien, sitten ei voi trimmata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti