perjantai 16. heinäkuuta 2010

Mennään näyttelyyn

Ilmoitin Incan eilen elokuun näyttelyyn! Soitin ekaksi Liisalle ja kysyin, että kannattaako viedä koira näytille ja totta kai kannattaa, sanoi Liisa. Näyttely on Raisiossa.

Tässä ei ole muuta pointtia kuin se, että Inca saa uudenlaisen kokemuksen ja myös minä. Inca on vielä muutaman kuukauden pentuluokassa, niin siksikin on hyvä haalia tämmöisiäkin kokemuksia elämän varalle. Koira oppii käyttäytymään hyvin - toivottavasti - kaikenlaisissa tilanteissa, mikä on hyvä arkielämän kannalta.

Ja sujuihan meidän näyttelykoulutuksemme viime viikolla sen verran hyvin, että senkin puolesta voimme hyvin osallistua näyttelyyn. Eilen en kuumuuden ja jalan vuoksi jaksanut lähteä koulutukseen, yritetään ensi viikolla paremmilla voimilla.

Tänään meillä on vallan kummallinen aamu, kun minä olen ehtinyt syömään aamupuurot ja juomaan teet ja Inca vaan nukkuu. Yleensä olemme käyneet ensin aamupisuilla ja sitten olen syönyt aamiaisen. Uninenhan Inca siinä vaiheessa vielä on ollut ja se onkin jatkanut uniaan pisureissun jälkeen. Nyt en edes yrittänyt saada sitä ulos, vaan annan Incan torkkua, kun ei hätä näytä sitä suuremmin vaivaavan. Ehkä se on jo "iso koira". Ja onhan se melkein 13 kiloa, että aika iso se todella onkin.

Kysyin Liisalta, milloin vesikoirilla alkavat juoksut. Kuulemma aika myöhään, siellä vuoden tienoilla tai yli. Vielä aikoihin ei Inca siis ole iso koira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti