maanantai 23. toukokuuta 2011

Shoppailemassa

Tallustelimme Hämeenkadulle shoppailemaan kivassa syyssäässä, no eiliseen verrattuna. Menimme ensin Koiramaa-kauppaan, joka on jokin aika sitten avattu. Siellä tulikin tovi juteltua, kun puodin pitäjä asuu Paraisilla ja puhuimme mm. koirien uintipaikoista ja sitten punkeista. Inca nuuskutti ensin kaupan läpi ja sitten se kävi maate lattialle odottamaan, milloinka toi puhe oikeen loppuu. Ostin Incalle vesilelun ja vähän herkkuja. Tuolla koiramaalla on nettikauppakin. Ruotsissa kuulemma myrkkypunkkipannat ovat myyntikiellossa, että eiköhän ne meilläkin tule myyntikieltoon muutaman vuoden viiveellä. Tai siten meillä on vahvempia koiria, jotka eivät ole moksiskaan myrkyistä.

Koiramaasta marssimme käsityöliikkeeseen, jossa Inca niin ikään nuuskutteli ensin paikkoja ja kävi sitten makuulle odottamaan, että emäntä saa asiansa hoidettua. Emäntä osti erivärisiä nauhoja ja tarranauhaa, joista kotona syntyi pieniä pentuväripantoja. Lyön pääni pantiksi, että ne ovat liian isoja, vaikka ovatkin tavattoman pieniä :) Pienimmillään ne ovat n. 14 senttiä ja tuo nauha on sentin levyistä.


Ja koska olen varma, että pannat ovat jättiläissuuria, niin tein sitten villalangasta pannat, jotka voi saksilla napsia tarpeeksi lyhyiksi ja solmia kaulaan. Niin, nämä pannathan ovat tietenkin Pekin vauvoille :) Jos sattuuvat olemaan kaikki tasaisen ruskeita, niin erottuu paremmin, kuka on kukin. Huomenna lähtevät postissa, ovat sitten keskiviikkona perillä.

1 kommentti: