lauantai 7. toukokuuta 2011

Keväisiä juttuja

Sain vihdoin ja viimein varattua ajan lonkka- ja kyynärkuvaukseen ja samalla reissulla saadaan rokotukset taas kuntoon. Kun ikinä ennen en ole ollut koiraa kuvauttamassa, niin pikkuisen kauhistuttaa sekin rauhoittaminen, joka siinä yhteydessä tehdään. Ei muuten, mutta jos koira ei herääkään! Tuskin tuo rauhoitus mikään tuju juttu on, kun ei sentään leikkauksesta ole kyse. Mutta silti vaan piti kerätä rohkeutta, että sain edes ajan varattua. Puolentoista viikon päästä on tuo reissu edessä.

Siksi minä huolehdin Incan hampaistakin tarkkaan, ettei tarvitsisi mennä puhdistuttamaan niitä, kun nukutuksessahan koira siinäkin on. Raakaruokintaa (luita), välillä Plaque Offia ja hampaitten harjausta kanatahnalla. Hyvässä kunnossa Incan hampaat vielä ovatkin, toivottavasti sellaisina pysyvätkin. Tuo harjaus nyt on sinne päin harjausta, mutta parempi sekin kuin ei mitään. Juuri viime Koiramme-lehdessä oli juttua hampaista, että niiden hoito on melkoisen tyyristä hommelia. Se on sitten eri asia, jos sattuu jotain hampaan katkeamista tms.

Näin sitä tulee pallutettua yhtä koiraa, saa sitten nähdä, miten käy, kun niitä on kaksi. Toinen on tilauksessa, että jos vaan narttuja syntyy oikea määrä, niin tänne odotellaan Incan puolisiskoa tulevaksi heinäkuussa. Tai minä odotan, Inca ei siitä mitään ymmärrä, vaikka olen sille kertonut, että se saa kesällä kaverin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti