keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Eläinlääkärissä

Inca-pikkuinen sai tänään rokotukset ja siltä kuvattiin lonkat ja kyynärät. Pikkuinen se ei tosin ole, vaan painoi kokonaiset 17 kiloa! Laihdutuskuurille sitä ei kuitenkaan tarvitse laittaa, kun ell Elina Illukka kirjoitti, että paino on hyvä. Purenta on ok ja hampaat erinomaisen puhtaat, lukee paperissa myös! Mikäs ihme tuo, kun hampaita meillä hoidetaan sitten niin maan perusteellisesti :)

Muutenkin Inca on terve tyttö, ei mitään poikkeavaa ilmennyt yleistarkastuksessa. Ja miten hienosti Inca antoikaan tutkia! Hampaat, silmät, korvat, sydämen kuuntelu ja muu kopelointi ja Inca oli ihan rauhallinen (ilman rauhoituspiikkiä!). On ollut arvatenkin hyötyä niistä lukemattomista erilaisista koulutuskerroista, joissa ollaan käyty.

Inca sai rauhoittavan piikin, vähän aikaa kesti, sitten koira alkoi huojahtelemaan ja lysähti maate. Kuvat otettiin ja lonkat ovat A/A(B) ja kyynärät 0/0 eli molemmat ovat siis hyvät. Mitä sitten kennelliitossa kuvista tuumivat, se on eri juttu, mutta minustakin kuvat olivat hyvät, vaikka en niistä mitään ymmärtänyt. Enhän minä tiedä, millaiset ovat vaikkapa D/D lonkkakuvat.

Sitten Inca sai herätyspiikin, mutta eipä tuo kovin kummoisesti koiraa herättänyt. Kyllä se hoiperteli kuvaushuoneesta omilla jaloillaan, mutta lysähti maate taas odotustilassa, josta se ei meinannut millään jaksaa lähteä liikkeelle. Petvetin rappusetkin se hoiperteli miten kuten alas pysähdellen ja kun kotiin pääsin, Inca meni heti eteisen lattialle maate ja siinä se nyt torkkuu. Tämä päivä otetaan rauhallisesti ja ei tuosta nyt vielä ainakaan reuhojaksi olisikaan. Käydään vaan pakollisilla pisureissuilla, mutta ei paljon muuta.

Olihan se kiva tietää, että lonkat/kyynärät ovat hyvät, eipä tarvitse niistä murhetta kantaa ja miettiä, mitä koiran kanssa voi harrastaa ja mitä ei. On ainakin agilitissa semmoisia vempaimia, että ei niissä huonoilla kintuilla ainakaan kiipeillä. Eilen taas ihmettelin A-estettä, että miksi semmoinen pitää olla, kun ei koira mikään kissa ole! Nuuskujen A-este on semmoinen minun korkuiseni (siis tooosi korkea) ja siinä on sellaisia poikkipuita, joita pitkin koira muka kiipeää ylös ja laskeutuu alas. Ja katin kontit, Inca mitään kiipeä. Eikä ne muutkaan mitenkään intoa puhkuen, vaan melkein niin kuin väkipakolla. Ehkä jossain on loivempia A-esteitä ja muunlaisella päälysteellä, mutta tuo on ainakin minusta aivan hurja este. Siis todellinen ESTE.

Mutta muutoin meidän harkat meni hyvin, Inca hyppii ja menee kepit ja puomin ja kuulemma katsoo tarkasti käsiäni :o No varmaan katsoo, kun niissä on namia :D Tuskin se katsoo, että mitä seuraavaksi tehdään, vaan odottaa, että joskos nyt saa namin tässä kohtaa jo.

Väsyttää.

2 kommenttia:

  1. Vautsi mitkä terveystulokset! Onnittelut Incalle! Ja hienoja uinti kuvia Paraisilta! Oivakin on käynyt pari kertaa kepin perässä uimassa :) Minäkin nyt vihdoin avasin sen blogin (www.oivanoivallukset.blogspot.com) ja sain jopa kirjoiteltua kaikki pentuajan jutut puolenvuoden viiveellä. Saanko linkittää teidän blogin sivuillemme?

    Hauskoja kesäpäiviä sinne! Täällä pidetään peukut pystyssä Incan pikkusiskon suhteen :)

    VastaaPoista
  2. No toki saat linkittää, teen samoin :) Pitää tulla vieraisille teitin blogiin! Oletpa tehnyt ison homman blogin kanssa!

    Ensi viikolla vauveleita sitten syntyy, kumpia ja kuinka paljon, se tässä jänskättää...

    VastaaPoista