tiistai 17. toukokuuta 2011

Omassa metsässä :)

Olemme siis kotiutuneet Länsi-Turunmaalta eli Paraisilta ja olimme pitkällä metsälenkillä ihastelemassa vehreää luontoa. Viikossa on tapahtunut aivan valtaisa muutos. Tuntui siltä, että kuljemme melkein viidakossa. Tuo Parainen on sellainen taajama, vaikka kaupunki onkin, että siellä ei ole ole kunnon metsää sillä tavoin kuin meillä täällä kotona on ja siksikin on aina hirveän mukavaa tulla kotiin ja päästä kunnon metsälenkeille.

Inca käyttäytyi taas niin hienosti, kun ylitimme kuntopolkua pariin otteeseen. Se istui kuntopolun toisella puolen odottamassa ylityslupaa ja minä olin polun toisella puolella. Ensimmäisellä kerralla juoksija meni välistämme, ja Inca istui ja odotti. Toisella kerralla sauvakävelijä meni välistämme, ja Inca istui odotti. Lupa tuli molemmilla kerroilla, kun reitti oli vapaa. Nuo tilanteet olivat sellaisia, että Inca olisi hyvin voinut ylittää polun aikaisemmin, mutta ihan tahallaan annoin sen odottaa niin kauan, että ihmiset olivat menneet ohi, kun se on hyvää harjoitusta.

Pari koiraakin meni ohitsemme, mutta nekin ohitukset sujuivat ihan hyvin. Ei mitään hötköilyä mihinkään suuntaan, vaan Inca istui molemmilla kerroilla vähän syrjässä ja odotettiin, että koirat menevät rauhassa ohi. Niin mukavaa, kun se osaa käyttäytyä hyvin ja ettei sitä tarvitse ohitusten ajaksi laittaa kiinni.

Ja kyllä Inca on kanssa niin lutunen :) Se meni yhteen kuraojaan (kivoja sellaiset) ja kun kutsuin sitä ettei jää asumaan sinne, niin se ei meinannut tulla, mutta kun se tuli jalat ja kuono kurassa ja jäi seisomaan vähän matkan päähän minusta kysyvä katse silmissään, että mitä nyt, niin oli se kyllä niin hellyttävän näköinen, että oi voi. Hyvät näyttelijän lahjat sillä tai sitten se on ihan luontaista viattomuutta!

Tänään pääsemme taas agiharjoituksiin viikon tauon jälkeen. Eilenkin olisi ollut kääppänöitten harkat, mutta emäntä sai taas Paraisten reissulta jonkun viruksen ja oli illalla kuumeessa. Taitaavat olla päiväkodin anteja. Onneksi tämänkertainen tauti näyttää olevan nopeasti ohimenevä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti