sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Hyppyteline

Agilityrata on saanut hienon hyppytelineen! Omakotitalosta löytyy kaikenlaista sopivaa ja pihaakin on, jonne esteitä voi pystyttää. Tänään tosin oli vaihteeksi sen verran lämmin, että Inca lötkötteli mieluummin varjossa kuin hyppeli esteellä. Vähän sentään ollaan harjoiteltu sekä keppejä että hyppyä. Jonkunmoinen putkikin olisi kiva kehitellä, mutta se taitaa jäädä haaveeksi.

Rannallakin olimme ja Inca juoksenteli vedessä, mutta kokonaan se ei ole itseään kastellut, enkä minä ole hoputtanut, kun ei merivesi lämmintä vielä ole. Ehtii tässä uiskennella, kun edessä on tälläkin viikolla oikein kesäisiä lämpötiloja.

Ja pitää kerran vielä kehaista, miten Inca on "aikuistunut" eli miten se on kurissa ja rouvan nuhteessa :) Syksyllä se haukkui ja riehui, kun nuoriso-osasto täällä lähti mopoilemaan, mutta nyt se istui rappusilla ja katseli, että ai jaa, mopo. Se siitä. Ei mitään aikeitakaan rueta räyhäämään mopolle. Tosin olin vieressä, mutta en sanonut Incalle mitään, vaan katsoin, miten se reagoi. Mutta sille ei tarvinnut sanoa mitään, niin hienosti se oli. Kehut sai toki.

Pihallakin se on nätisti, välillä tosin, jos naapurista kuuluu jotain kummallista ääntä, se haukkuu, mutta meidän koira ei hauku pihalla eli en anna sen haukkua. Se on kai jotain vahtijuttua, olettaisin, sillä viime yönä, kun nuoriso-osasto tuli johonkin aikaan yöstä kotiin, alkoi Inca haukkua vallan hurjasti. Kyllä se murtovarkaat ainakin ilmoittaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti