keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Mä vesikoira oon!!!

Eilen Inca kasteli itsensä kokonaan ja uikin pienen kiepautuksen, mutta tänään se hoksasi, että se osaa uida ihan oikeasti! Heittelin keppejä syvemmässä kohtaa ja ensin Inca uikutteli, kun kepit lensivät liian kauas, eikä jalat ylettyneetkään enää pohjaan. Heitin sitten taas lähemmäs, että se sai kepin suuhunsa ja sai juosta keppi suussa rantaan. Tuli välillä onnistumisia.

Aikani kun heittelin keppejä kauemmas ja vähän tsemppasin Incaa, niin johan koira lähti keppiä hakemaan uimalla. Ja kerran kun sen homman oli tehnyt, niin sitten se sujuikin jo rutiinilla. Inca ui kepin luo, otti sen suuhunsa ja ui rantaan niiiiin hienosti! Ja kivaa sillä on vedessä, ihan innoissaan se on, kun keppi lentää veteen ja se pääsee hakemaan sitä :) Sitä se jaksaisi tehdä vaikka kuinka kauan. Välillä se saa hepulikohtauksia, jolloin se juoksee hiekassa ympyrää ja sinne tänne, että on koira uinnin jälkeen varmaan kaikkea muuta kuin puhdas. No, hiekat karisevat pois, kun turkki kuivuu.

Tänään rannassa oli paljon pikkukalaparviakin, joita Inca tietysti yritti jahdata huonolla menestyksellä :(  Kalat olivat liian vikkeliä.

Kiva kesäinen viikko meillä!

Monet täällä ovat kysyneet Incan rotua :o Mutta en olekaan nähnyt täällä muita perroja, lagottoja näillä main on kai aika paljonkin. Olemme siis harvinaisuuksia! Ja sekin on hyvä, että Inca on mallikkaasti, niin se on kelpo rotunsa edustaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti