tiistai 17. tammikuuta 2012

Nonni, Liinusta tuli iso ISO tyttö!

Niin, vaikka se vielä on niin pikkuinen. Mutta juoksut siis alkoivat kuin alkoivatkin :) Että kyllä emäntä osaa joko hyvin arvata tai sitten lukea koiriensa käyttäytymistä ja tehdä niistä päätelmiä. Eipä Liinu ehtinyt kahdeksaa kuukautta täyttää, mutta kai Incan juoksut vauhdittivat Liinun juoksujen alkamista. Noh, tässä ne menevät nyt samassa, joten sitten on vähän aikaa juoksurauha ennen seuraavien alkua.

Ruokakuljetus tuli illalla, mutta ruuan menekki on aika hintsua. Liinu on jo pitemmän aikaa joko närppinyt iltaruokaansa tai jättänyt sen kokonaan syömättä. Eikä siitä ole kuin hetki aikaa, jolloin se suorastaan ahmi ja hotki kuppinsa tyhjäksi ja jäi odottamaan lisää lisää lisää...Incan kanssa on vähän sama juttu, se tosin on sentään jonkun verran syönyt, tänään molemmat jättivät ilta-ateriansa väliin. Taitavat olla ihan sekaisin molemmat :) Luuateria kyllä aamupäivällä tekee kauppansa molemmille.

Inca on kun maansa myynyt :( Sillä taitaa olla masis.

2 kommenttia:

  1. Yritin kommentoida tuohon uusimpaan tekstiin, mutta jostakin syystä nämä ei anna miun enää kommentoida jos joku muu ennättää ensin :D.. Outoa! Mutta tosiaan pikkuisiksi taitavat tyttöset jäädä. Ei Leonallekkaan ole enää tullut lisää painoa, siinä se on 14 kilon hujakoilla..

    VastaaPoista
  2. Joo, tietotekniikka on ihmeellistä :( Ei siitä ota selvää, en ainakaan minä :D.

    Kyllä nämä L-tyttäret ihan koirankokosia ovat, jos vaikka espveskoirien rotumääritelmää ajatellaan. Muistaakseni nartut on siinä 12-18 kiloa. Inca on siellä yläpäässä, Liinu alapäässä, joten keskiarvo on aika hyvä!

    Terkkuja Leonalle, me odotellaan blogipäivityksiä :)

    VastaaPoista