keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kummaa porukkaa

Nämä mun sankarit ovat yhteistuumin päättäneet olla syömättä :( Ei siinä mitään, olkoot syömättä, harmittaa vaan toi safka, joka nyt ei kelpaa sitten millään ja ihan se on samanlaista mössötystä, kun meillä aina on. Siis harmittaa se, että noi otukset ei syö mun vaivalla valmistamaa ruokaa ja joudun sen ennen pitkää heittämään pois. Murr!

Inca ei mennyt edes ruokakuppinsa lähelle, vaan makoili eteisessä ja siirtyi sitten olkkariin makailemaan. Liinu kävi nuuhkaisemassa, mutta jätti ruuan koskemattomaksi. Eilistähän se on, kun ei se silloinkaan kelvannut. Ehkä mun pitää hankkia possu tänne :D

Punnitsin Liinun, eikä se ole kasvanut enää juuri ollenkaan. Kun se oli 7 kk, se painoi 12,5 kg ja nyt ei ole kun suunnilleen joku pari sataa grammaa tullut lisää. No eihän tietenkään tulekaan painoa, jos ei syö. Eikä se nyt enää kasvakaan, mutta massaa, lihaksia, siihen toki tulee, kunhan tuosta vanhenee. Piiperöiseksi se jää. Mulla on mussukka ja piiperöinen :) Luin Hugon sivuilta, että Incan sisko Vicky painaa 17 kg eli se ja Inca ovat saman kokoisia. Ovat vissiin tulleet isäänsä :)

Mutta aika jännää, että nartut kykenevät tekemään juoksunsa samanaikaisesti. Onkohan se joku kilpailutilanne vai miksi hormoonit alkavat hyrrätä samaan tahtiin jopa pennulla, jolla ei vielä ole kokemuksesta juoksuista. Ehkä ne vaan ajattelevat omistajansa parasta, kaksi kärpästä yhdellä iskulla :D

Ja täällä voi käydä ihmettelemässä hauvavauvojen elämää ja pian niitä on lisää, kun Inez aloittaa synnystyspuuhat :)

1 kommentti:

  1. Toivotaan että ruoka alkaa pian maistumaan.Pieneksi Liinu todella jäi,mutta minusta olisi kiva jos Belastakaan ei tulisi kovin iso.Onneksi Bela on vielä niin pieni, ettei juoksujen aika ihan heti ole.Kekun juoksujen kanssa kun oli niin hankalaa.Nähdään vaan sitten kun tyttöjen juoksut ovat ohi.Jospa Clintan ei niin kovasti olisi Incan perään juoksujen jälkeen.Ihania olivat nuo pennelit ja iso on pentue.Eipä kyllä ole yhtään pentukuume :)

    VastaaPoista