perjantai 6. tammikuuta 2012

Nappuloita juu

Täältä voi lukea ei niin kivan tarinan.

Koiranruokabisneksen riemuvoitto. Hyi että!


Vesikoirafoorumille kirjotin:

"Olipa surullinen - ja karmiva - tapaus :(

Mäkkärinkin mielestä heidän raaka-aineet ja ruuat ovat mitä laadukkaimpia ja terveellisiä, mutta päivästä toiseen syötynä epäilen lopputuloksen olevan perin huono. Sama se nappulateollisuuden kanssa. Ei sillä ole muuta pointtia kun tuottaa mahdollisimman paljon voittoa eli ruokiinhan ympätään mitä tahansa höyhenistä alkaen :o

Ne korulauseet, joilla nappuloita markkinoidaan, ovat vain ja ainoastaan tehty sitä varten, että tuote pärjää hurjassa kilpailussa, joka tuolla alalla on. Nappulamerkkejähän on niin tuhottomasti, ettei niistä ota selvää saimaan sällikään. Ja jokaikinen niistä on parasta, mitä lemmikillesi voit tarjota.

Mulla koirat on raakaruualla, mutta senkään kaikkivoipaisuudesta en mene takuuseen. Kaikki on mahdollista teki niin tai näin. Mutta koska en itsekään vedä äitien laittamaa sapuskaa päivästä toiseen, niin sitä ei tee mun koiratkaan. Ne saa joskus nappuloita, esim. reissussa kun ollaan. Ja minäkin syön joskus äitien valmistamaa ruokaa."

4 kommenttia:

  1. Tosi surullinen tapaus :( luin sen FB:ssä. Aika pelottavaa luottaa että valmisrukat ovat hyviä ja sopivia. Ainakin kasvaville pennuille...:( Immalle barffaus ei oikein sovi (maha liian kova, sieni korvissa ja tassuissa) hän saa kuitenkin osittain raakaruoka, yrjölä ja kuivamuona. Assa suurinpiirtein sama mutta enemmän kuivamuona. Sitten kun meillä on isompi pakastin ja voi ostaa isompia, halvempia pakkauksia niin sitten varmaan annan myös Assalle enemmän lihaa ja luita.

    VastaaPoista
  2. Moi Tuija !

    Mun koirat syö nappuloita, välillä teen niille riisistä ja jauhelihasta yms. puuroa. Raakaruokintaa en ole kokeillut. Jauhelihaa olen antanut raaakana. Välillä on tehnyt mieli kokeilla vaikka broilerin siipiä jne. Vielä en ole saanut aikaiseksi. Noista nappuloista sen verran että kyllä on tosi vaikea valita, mitä sitä ottaisi. Kun rahat on olleet syksyllä tiukemmalla kokeilin halpisruokaa jahti&vahti nimeltään. Nyt on sitten kalliimpi eläinkaupan säkki menossa. Molemmat ruoat maistuivat ihan yhtä hyvin.

    VastaaPoista
  3. Niin ja oon siis Ippu toiselta palstalta. Koitan jonkinmoista blogia itsekin pitää,niin sitten nimimerkki on mennyt vaihtoon

    VastaaPoista
  4. Kiitti teille kommenteista Sofia ja Ippu :)

    Niin, surullista on, jos ruoka aiheuttaa kuoleman, vaikka tosin luin, että shelteillä on epilepsiariskiä, mikä ehkä vaikutti kanssa asiaan. Tiedä häntä.

    Mutta tietysti on hyvä, että on monenlaisia vaihtoehtoja koiran ruokkimiseen, yksi sopii yhdelle ja toinen toiselle. Meillä on agikaverina Rambo-koira, joka on kotiruualla eli syö siis sitä, mitä perhekin syö.

    Inca ja Liinu syövät tosi ahnaasti nappuloita silloin, kun niitä saavat. Ne kuvittelee, että nyt on namia keppu täynnä. Ja aina kun käydään Lemmikkiasemalla, niin siellä ne hotkii nappuloita, joita on siellä lattialla kupissa tarjolla koira-asiakkaille. Jotain heidän omaa merkkiä nuo nappulat, mutta hyvin maistuu :)

    Kiva kuulla sinusta Ippu, pitääpä käydä blogissasi :)

    VastaaPoista