maanantai 5. syyskuuta 2011

Uimista ja peuhaamista :)

Vein koirat tänään Ruissaloon uimaan ja hyvin uinti maistui, kun perille päästiin. Inca jaksoi vinkua, vikistä, inistä ja ynistä ihan tarpeeksi ja vähän liikaakin ja Liinu oksensi bussin lattialle, mutta onneksi oltiin ihan takana istumassa ja sain sentään suurimman osan kerättyä kakkapussiin. Sortin sakkia tää joukko!

Kamerakin oli matkassa ja luulin ottaneeni useamman kuvan, mutta kameraan niitä ei ollut tallentunut kuin yksi :O Ehkä sitten otin vaan tuon yhden, joten laitetaan se nyt edes tänne. Yhtään kuvaahan ei täällä vielä olekaan aiheesta "Inca ui" :D



Vesi oli vielä lämmintä siitä päätellen, että Inca innoissaan ui hakemaan leluja kerta toisensa jälkeen ja Liinukin  ui, mutta ei niin paljon kuin Inca. Liinulle tuli myös vilu, kun sillä ei ole vielä kovin paljon lihaa luitten ympärillä, vaikka se reippaasti kasvaakin. Pyyhkeet olivat fölissä ja ilma lämmin, joten niillä se vilu saatiin karkotettua.

Illalla oli vuorossa puistopeuhua kera Hugon ja Rompun. Käytimme myös lopuksi hyväksi tilanteita, joita puisto oli pullollaan. Siellä oli ainakin kahdet näyttelyharkat ja kahdet tokoharkat, joten oli hyvä kävellä koirien kanssa ja aiheuttaa häiriötreeniä harkkaajille :DDD Eikun me siis harjoiteltiin koirien ohitusta, Liinuhan oli lähinnä kauhuissaan, kun siellä oli semmoisia isoja kuolaavia koiria :O Hui! Mutta siitä vaan mentiin ees ja taas, eikä ne syöneet Liinua! Liinu on kyllä kova haukkumaan muita koiria, kun ne ovat kauempana, mutta häntä sillä on alhaalla koipien välillä, joten ei se ainakaan elvistele. Ja kävimme myös harjoittelemassa jätskikiskalla jo tuttuja kuvioita: koirat tolppaan, emäntä kiskalle ja sitten tuolille jätskiä syömään.

Kaupunkitreeniä tarvitaan lisää kokoonpanossa emäntä ja koirat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti