tiistai 13. syyskuuta 2011

Rokotuksia, lapsenhoitoa ja harkat, siinä meidän päivä :)

Liinu pääsi piikille ja puntarille, joka näytti komiat 8,3 kg. Mutta Inca näky painaneen vastaavana ajankohtana 9,2 kiloa, joten Liinu ei ehkä yllä Incan mittoihin. Rokotukset menivät hyvin, ei mitään inahdustakaan, vaikka tuli kaksi piikkiä peräkkäin niskaan. Liinu oli nätisti pöydällä ja antoi tutkia sen, mitä eläinlääkäri halusi tutkia. Nyt on sitten rokotusasiat Liinun osalta vuodeksi kunnossa.

Päivällä hoitelimme nuorinta lastenlasta, mikä koirien osalta tarkoitti sitä, että antaa nyt olla vaan lapsen rauhassa. Jos kaksi koiraa yrittää tunkea pienen tykö niin siitä ei tule yhtikäs mitään. Tapoja tapoja, niitä riittää meidän huushollissa hamaan tuomiopäivään asti :D Mutta päiväunilla nämä kaikki kolme torkkuivat osan aikaa samassa sängyssä kunnes Liinu siirtyi lattialle nukkumaan.

Sitten olikin vuorossa Incan agilitit kuralammikoitten ja ajoittaisen vesisateen seassa. Teemana oli valssi ja mentiin paljon taas hyppyjä, keppejä ja putkea. Olikin tosi menoa tänään, jopa niin, että emäntäkin tunsi tehneensä jotain :O Lopuksi meillä oli pitkä rata: hyppy, hyppy, putkiiii, hyppy, hyppy, kepkepkepit, hyppy, hyppy, kepit, hyppy, hyppy, putkiii, hyppy ja hyppy. Alussa ja lopussa olisi ollut rengas, mutta me jätettiin se väliin, kun ollaan niin vähän sitä treenattu. Juu eikä tuo ollut ollenkaan niin simppeliä, mitä tossa kirjotettuna näyttää, jos oliskin noin helppoa, me oltais jo maailmankaikkeuden mestareita :D

Siellä kentällä pupunpapanat sekotti aluksi Incan kuvioita, kun hajut vei koiran nenän maahan ihan väkisten. Taidan kerätä täältä meidän nurtseilta harkkanamit seuraavaa kertaa varten, ni ei tarvi maata nuuskutella! Tämä nuuskuttelu ei mitään uutta ole, sitä Inca on harrastanut aina kaikilla kentillä pennusta asti. Mutta muuten Incasta alkaa kyllä löytyä vauhtia, kun kelit on viilentyneet. Ihan erilailla jaksaa nyt kun vielä muutama viikko sitten. Kotona Inca sai hyvät hieronnat ja kyllä se tykkää. Hyvä kun tuli sekin taito opeteltua, niin suunnilleen tietää, mitä tekee, auttaa ainakin vähän, vaikka ei olekaan mitään ammattimaista hierontaa.

Aamupäivällä kerkesimme käydä metsälenkillä kurassa ja mudassa, kun sateessa oli taukoa. Aika raisua noitten meno on aina välillä, turhankin raisua, että pakko siihen on vaan puuttua ja rauhoittaa tilannetta. Alkavat olla aina vaan enemmän ja enemmän tasavertainen pari, niin alkaa meno olla sen mukaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti