keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Liinu on niin Liinu...

...touhukas ja toimelias pikku koira :) Minulla oli keittiön pöydällä feta salaattikuutioita öljyssä, mausteissa ja yrteissä. Purkissa oli suunnilleen puolet jäljellä ja se oli siis avattu pakkaus. Tarkoitus oli laittaa fetat salaattiannokseen, mutta Liinu päätti toisin. Olin toisessa huoneessa, kun Liinu tuli rapistellen ja pureskellen jotain muovia ja katsoin, mikäs purkinkansi sillä tällä kertaa on. No, Liinulla oli mun fetapurkki, sisällön se oli syönyt ja nyt se nuoleskeli jämiä purkista. Oli varmaan hyvä annos ja tuli samalla tyydytettyä päivän öljytarve. Keittiössä ei kyllä näkynyt minkäänlaista sotkua, pari salaatinlehden palasta vaan oli lattialla, mutta muutoin se oli saanut fetapurkin tyhjennettyä ihan siististi. Fiksu koira kumminkin.

Mitään ei siis kannata jättää Liinun ulottuville liian lähelle pöydän reunaa, se pitää kyllä huolen itsestään, eikä halua jäädä osattomaksi herkuista!

Incan haava näyttää jo melko hyvältä, vaikka kovin hyvin en ole sitä saanut katsottua. Pääasia, että saan laitettua siihen voidetta ja laastarin päälle. Laastari pysyy siinä hyvin ja sukka vielä päälle. Vähän laastarin irrotus tuottaa ongelmia, se kun tarttuu tassukarvoihin, mutta lähtee kuitenkin ihan sovinnolla pois. Ja jos ei lähde, niin sitten leikkaan sen irti. Laastari on osoittautunut hyväksi suojaksi, ihme ja kumma. Tavallista salveqvick-laastaria se on, ei mitään koiralaastaria, jos semmoista nyt sattuu olemaankaan. Haavasta ei käsittääkseni tule enää nesteitä ulos, vaan laastarissa on ainoastaan pihkajämiä. Oletettavasti haava on siis umpeutunut kokonaan. Pikku hiljaa saadaan vähennettyä tassuvarustuksia, mutta vielä ulos mennään kurarukkaset jalassa. Rukkaset tosin eivät kestä kovin hyvin, yhden tassuhaavan verran joten kuten. Jos on oikein märkää, niin sitten laitan vielä kakkapussin kosteussuojaksi, rukkanen vuotaa kun seula :(

Lenkit ovat pidentyneet ja loppuviikosta ajattelin päästää Incan vähän vapauteen tassuttelemaan, mutta sillä lailla, että Liinu ei ole mukana. Silloin meno yltyy kuitenkin liian raisuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti