lauantai 24. syyskuuta 2011

Lilla ja Liinu lenkillä :)

Lilla-sisko kävi Liinun kanssa lenkkeilemässä ja Liinu sai purettua ties mitä patoutumia Lillan kanssa reuhoessaan! Lillasta oli kuoriutunut siro vaalea neito tai ainakin paljon vaaleampi kuin mitä Liinu on. Kuvissa ei eroa niin huomaa, kun molemmat ovat enemmän tai vähemmän märkiä. Ja se koira, jolla on häntä kippurassa, on Lilla :)






Incan kanssa käyn remmilenkeillä ja se kulkee kaikkien sukka-muovi-töppösviritelmien kanssa ihan sujuvasti. Välillä niitä pitää pysähtyä nuolemaan, mutta kaikki viritelmät pysyvät Incalla jalassa niin sisällä kuin ulkonakin.

Ja mielikuvitusta saa käyttää, että keksii märkään syyskeliin sopivia suojavarustuksia. Jossain verkkoapteekissa olisi tassusuojia myytävänä, semmoisia, jotka ovat juuri tarkoitettu mm. tassuhaavatassuille. Lähiapteekissa niitä ei ole, joten kävin prisman lastenosastolla ostoksilla: kurahanskat ja vauvan pehmeät tumput! Tumppu alle ja kurahanska päälle, on askel pehmeä ja kurat toivottavasti pysähtyvät kurahanskaan. Kokeillaan josko toimii. Jos ei, niin sitten keksitään jotain muuta.

Haava on ihan siisti, mikä on hyvä asia. Tänään annoin vielä särkylääkettä ja salvaa olen myös laittanut haavaan puhdistuksen jälkeen. Ihme, että tuo antibioottisalvakin on reseptilääke, ennen se on ollut vapaakauppatavaraa. Mutta kai lääkärit haluavat "määrätä" sen ja saavat palkkionsa siitä. Ja pöh.

Huomiset nuuskujen hyppelyt jäävät hyppelemättä ja tiistainen agitreenikin saa jäädä väliin. Siellä heikkakentällä ei jalan kanssa ole hyvä hyppiä. Harmillista, mutta terveys ennen kaikkea.

Kurahanskasysteemi oli oikein toimiva! Käytiin testaamassa :) Se pysyi koko lenkin ajan hyvin paikoillaan (siinä on sopivassa kohdassa kuminauha/nepparikiristys), eikä kosteus tunkeutunut tassuun. Muistan vaan, kuinka vaikea oli saada kipsi pysymään kuivana, että siltä pohjalta tässä nyt tassuhaavaa suojataan. Jotain hyötyä siitäkin kärsimyksestä oli.

Ihmettelen vaan, milloin antura on entisellään ja haava kasvanut umpeen vai miten tuo pintanahka tuohon nyt sitten muodostuukaan. Taitaa ottaa aikaa. Haava on jo kuiva sentään, että jonkinmoinen ohut pintakerros siihen on tullut. Juuri katsastin tilanteen, kun tultiin lenkiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti