torstai 22. syyskuuta 2011

Agiharkat jatkuvat vuoden loppuun, kivaa!

Syksyn agikurssi loppuu ensi tiistaina, mutta pääsemme jatkamaan harjoituksia halliin heti lokakuun alusta, jippii! Nuuskuissa etusija on noutajilla, joten "väärän" rotuiset pääsevät mukaan, jos paikkoja on. Ja yleensä niitä näkyy olevan. Nämä halliharkat ovat sitten vaihteeksi TSAU:n hallilla, joten tulee sekin sitten katsastettua ja tutuksi. Kääppänöitten harkathan olivat ATT:n hallilla talvella ja siellä tuli jokunen kerta käytyä, kunnes pakkaset alkoivat paukkua.

Mutta kivaa, kun päästään jatkamaan tutuissa porukoissa etenkin nyt, kun alkaa tuo homma vähän meiltä jo sujua.

2 kommenttia:

  1. Kuinka isoja ryhmiä nuuskuissa on?
    Olen käynyt kelpoiran (Elinan) kursseja Imman kanssa. Tosi hyvä kouluttaja mutta liian kallis jos halua harjoitella enemmän. Nyt mennään toivottavasti villakoirakerhon kurssiin. Alkeiskurssiin taas vaikka pitäisimme kyllä olla sitä hallussa jo....

    Yritän ehkä mennä Assan kanssa heti TSAU:n tai ATT:n kurssille. En tiedä mitä on paras keino jos halua joskus kilpailla...

    VastaaPoista
  2. Nuuskujen ryhmät on pieniä, harjoittelussa yhdellä kouluttajalla on noin kolme neljä koiraa paikallaolijoiden määrästä riippuen. Saa siis hyvin harjoitteluaikaa ja hyvää ohjausta. Olen ollut hyvin tyytyväinen.

    Nuo Elinan kurssit ovat kai parhaita, mitä täällä päin on vaikkakin kalliita. Mutta jos pääset TSAU:n tai ATT:n joukkoihin mukaan, niin varmasti sitä kautta pääsee hyvin kilpailutoimintaan. Koiran vaan pitää olla 1 v ja selvitä karsinoista tai miksi niitä mahdetaan sanoa.

    VastaaPoista