perjantai 23. syyskuuta 2011

Käytiin lekurissa näytillä...

...eikä haavassa ole mitään ylimääräistä, varpaat ja jänteet eivät ole arat, joten haava vaan sattuu, kun sille astuu. Sain kumminkin mielenrauhan ja se tässä taisi olla tärkeintä. Saatiin myös koirien särkylääkettä Dolagis- merkkistä. Sitä puolikas tabu päivässä ja sen pitäisi helpottaa. Sitten saimme vielä reseptin antibioottisalvaan, käyn hakemassa sen iltapäivällä, kunhan olen taas ensin hoitanut hetken aikaa ihmislasta. Hoitotäti, sekä ihmisten että koirien :) Nyt pitää vaan seurailla, ettei haava tulehdu.

Incalla varmaan kyllä pää sekoo, kun se ei saa tehdä kunnon lenkkejä. Ja aikaa tosiaan voi mennä ennen kuin jalka on kunnossa, sanoi lekuri. Mutta nyt me keskitytään haavan hoitoon ja muut asiat saa jäädä odottamaan aikoja parempia.

Tuntuu tuo Liinu ja sen tunkeutuminen ärsyttävän Incaa. Kävin noitten kanssa ulkona ja se oli Incalle liikaa, millään tahtonut saada erotettua koiria toisistaan. Pitää vaan mennä yksitellen jatkossa.

Petvetin vaaka näytti 16,8-17,1 kg, Inca oli vähän rauhaton vaa'alla ja muutenkin. Mutta antoi tutkia, pitelin hyvin kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti