torstai 22. syyskuuta 2011

Koiralauma lenkillä

Teimme pitkän metsälenkin Anitan ja koirien kanssa eli mukana olivat Elli ja Inez. Hienosti tuo lauma pysyi kasassa ja Liinukin pärjäsi hyvin muitten mukana koko pitkän lenkin. Reipas tyttö! Incakin osoitti, että eipä saa muut koirat liikaa röykyttää Liinua menemällä puolustamaan pikkusiskoaan :) Eipä olisi uskonut, kun itse pöllyttelee Liinua mennen tullen! Nyt koirilla on massut täynnä ja uni arvatenkin maistuu hyvän tovin :)

Incalle tuli loppumatkasta anturaan viiltohaava, jota nyt sitten on suihkutettu, puhdistettu Betadinella ja suojattu eli tassussa on haavan päällä vähän pumpulia ja joustava side, ettei se nuole tassua. Muuta sille ei toistaiseksi tarvi tehdä, kun haava ei ole syvä, eikä siitä näyttänyt tulevan kovin paljon vertakaan ainakaan enää kotona. Oletettavasti se umpeutuu ihan nätisti ajan kanssa. Toivottavasti. Varmuudeksi soitin Petvettiin, mutta eipä siinä muuta kuin suihkuttelua vedellä ulkoilujen jälkeen ja puhdistus ja tietty jos saa jalan suojattua niin aina parempi. Olihan Incalla talvella töppöset, että jospa nyt sitten muovipussi jalkaan...

Ja tässä "potilas" side jalassa, onneksi on tullut joskus hankittua näitä tilanteita varten ensiaputarpeet:


Saa nyt nähdä, miten käy meidän sunnuntaisen AN:n syyshyppyjen eli silloin olisi mahdollisuus päästä harjoittelemaan agilitin kisatunnelmia möllimerkeissä. Mutta jos haava vaivaa, ei me sitten tietenkään mennä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti