perjantai 8. huhtikuuta 2011

Sairasvuoteella :(

Emäntä on maannut sängyssä kovassa kuumessa, nyt sentään on olo hieman parempi ja kuume laskenut siedettäviin lukemiin. Ja mitä on tehnyt koira? Se on keksinyt itselleen kaikenmaailman viihdykettä, eikä emännästä ole ollut kieltäjäksi. Se vähä yritys, mihin pystyin, oli niin ponnetonta, ettei koira korvaansa loksauttanut. Inca on suunnilleen hyppinyt pitkin seiniä ja ainakin levitellyt emännän lankavaraston sängyn alta ympäri kämppää!

Kaikki muovipusseissa olevat langat  se on riepotellut sinne tänne ja repinyt pussit riekaleiksi. Hauskaa! Se kohninut sängyn alla tehden ihania löytöjä, joita se sitten tärkeän ja toimeliaan oloisena on kanniskellut muualle. Se on koko pienen koiran sielullaan käyttänyt tilanteen hyväksi!

Onhan se toki torkkunut kanssani ja välillä istunut lattilalla sängyn vieressä ja katsonut minua, että kauankos tätä vielä jatkuu. Lenkit ovat jääneet minimaaliksi, mutta sain kyllä ulkoilutusapua, että sain rauhassa levätä. Ja Inca kuulemma kulkee niiiin hienosti hihnassa, remmi löysällä koko ajan se tassuttelee vieressä. Vai niin! Vieraskorea :D No kyllähän se kulkeekin ja hyvä että kulkee muittenkin kuin minun kanssani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti