lauantai 23. huhtikuuta 2011

Pääsiäisvaelluksella

Kaunis aurinkoinen kevätsää sai pienen mutta laadukkaan vesikoiraporukan liikkeelle: Oivan ja Incan emäntineen :) Mutta eihän se tahtia haitannut ja koirat vaelsivat ainakin kymmenen kertaa niin pitkän matkan kuin emännät, ne kun juoksentelivat sinne ja tänne, pitkin peltoja ja ojien pohjia ja koirat olivat sen mukaisessa kunnossa, kun lenkki oli loppu. Kura vaan lensi, kun kaksi koiraa viiletti ohitsemme ikään kuin liikkeellä olisi ollut isompikin lauma villihevosia :D

Vaelsimme siis saman reitin kuin jouluna eli Vaarniemen kallioille laavu päämääränä. Sinne emme ikävä kyllä päässeet, kun siellä oli menossa kuvaus :o ja laavu oli koko päivän varattu amk:n opiskelijaporukalle. Me sitten tyydyimme osaamme, söimme eväät kylmiltään näkötornin juurella ja totesimme, että ei niitä makkaroita välttämättä tarvinnut paistaa, helpommalla selvittiin näin. Ja hienot oli siellä maisemat ja oikein pöytä ja puupenkit, missä saatiin levätä ja syödä rauhassa.

Pari tuntia lenkki kesti ja kyllä kesti kauan saada Inca puhtaaksi kurasta. Sitä ruskeaa kuravettä tuli aina vaan, vaikka kuinka paljon olin pessyt ja huuhdellut! Mutta Incahan oli ihan savinen, joten ei ihme, että lika oli tiukassa. Luulen, että tuommoisessa kunnossa Inca ei ennen ole vielä ollutkaan. Mutta Oiva-parka oli vielä kuraisempi, kun sillä oli paljon pitempi turkki kuin Incalla.

Maisema

Oiva

Inca

Inca

Oiva ja Inca

Maisema

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti