lauantai 16. huhtikuuta 2011

Elämä on normalisoitunut

eli tauti on voitettu. Eilen tein jo pitkän metsälenkin ja totesin, että kevät on edennyt valtavasti. Urheilla en saa muutamaan viikkoon, mutta se ei koske koiraurheilua :)

Inca tosiaan nauttii nuuskuttelusta nyt, kun maa on paljastunut. Se tekee semmoisia laajoja omia kierroksiaan kaikkien hajujen perään. Talvella metsälenkki tarkoitti lähinnä köpöttelyä kapeilla poluilla, mutta nyt Incasta on kivaa, kun metsässä pääsee joka puolelle ja se selvästi nauttii tilanteesta.

Kävelimme eilen myös karvakorviin ostoksille ja tänään Inca saa sellaista herkkua, jota ennen ei ole ollut tarjolla, nimittäin kalkkunan kauloja. Ne eivät olekaan mitään broitskun kauloja, vaan kunnon jämäköitä isoja kauloja, joissa riittää todennäköisesti purtavaa toviksi. Noitten puotien tarjonnasta ei voi aina tietää, mitä niissä milloinkin on, tarjonta kun vaihtelee tilanteen mukaan, joten välillä tulee uusia yllätyksiä ja vaihtelua ruokavalioon.

Eilen, kun vihdoin siivosin paikkoja, niin huomasin ison kuivuneen pissalätäkön olkkarin nurkassa. Minun kävi niin sääliksi Incaa. Se on varmaan viime lauantainen lätäkkö. Silloin olin niin taju kankaalla, että vaikka koira olisi heittänyt volttia ulos päästäkseen, en olisi siihen reagoinut ja pissavälit taisivat olla aika pitkiä :( Inca on siis hädissään joutunut pissaamaan lattialle, mitä se ei tietenkään muutoin tee. Kyllä se varmaan on yrittänyt saada minua ulos, mutta huonolla menestyksellä. No, ei siihen meidän maailma kaadu, mutta Inca-parka vaan säälittää, vaikka ei se tietenkään sääliä kaipaa ja tarvitse. Mutta ihmistä säälittää, sille ei voi mitään.

Olimme jo hiekkakentällä pitämässä omat tokoharkatkin ja sehän on vallan eri juttu kuin hallissa. Häiriöitä oli palloa potkivasta pojasta muihin koiriin, joten siinä on koiralla pitelemistä, että muistaa keskittyä omiin juttuihin. Keskiviikkona meillä on möllitkokokisat, joten pitää vähän treenata niitä varten :)

Meillä on jo oikein lämmintä, eilenkin jotain yli 12 astetta, eka västäräkkikin näkyi jo keikkuttelevan pyrstöään, ei kesä siis enää kaukana ole!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti