tiistai 26. huhtikuuta 2011

Agilitissä

Kun tokotunnit loppuivat viime viikolla, alkoi meillä agiliti tällä viikolla ihan yhtäkkiä yllättäen. Tuossa pääsiäisenä eksyin Auran Nuuskujen sivuille ja sieltä hoksasin, että heillä oli alkeisiin pari peruutuspaikkaa. No, meidän onneksemme me pääsimme mukaan ja tänään oli sitten meidän eka tunti. Nyt olen nuuskujenkin jäsen, saa nähdä, kuinka monen koiraseuran jäseneksi tässä täytyy liittyäkään, että saa harrastettua kaikkea mahdollista.

Tuo on kiva ryhmä, siinä on kuusi koirakkoa, tänään paikalla oli viisi. Ja opetus tuntuu olevan perusteellista ja sitä annetaan kahden kouluttajan voimin. Ohjelmassa oli kontaktit eli puomi, A-este ja keinu. Incahan on kaiken uuden edessä kauhean varovainen, mutta kyllä se siitä sitten sujuu, kun se huomaa, mistä on kyse. Kontaktit menee ihan ok eli että etutassut ovat siinä valkoisessa alueessa ja takatassut maassa (ja toisin päin alas tullessa).

Keinu mentiin varovasti, mutta se ei tuottanut ollenkaan niin paljon ongelmaa kuin kiipeäminen A-esteelle. Alastulo sen sijaan sujui siinä paremmin. Nakkien voimalla Inca pääsi ylös ja nakkeja oli kouluttajalla, ei minulla, ja lopulta Inca katsoi kouluttajaa, että no missä ne nakit viipyy, minä en tästä liikahda mihinkään ilman nakkia :)

Puomissa ensimmäinen kerta oli niin ikään varovaista hapuilua, että meenkö vai en, mutta seuraavat kerrat menivät jo varmemmin. Ja alastulot tosiaan menee hyvin, etutassut koskettavat maata.

Sitten teimme vielä muutaman hypyn, kun kurssi alkoi viime viikolla, jolloin ohjelmassa oli hypyt, niin me pari uutta koirakkoa sitten harjoittelimme niitä vähän. Mutta ne nyt menee vaivattomasti kuitenkin.

Ensi viikolla alkaa kääppänöiden koulutus Vätissä, joten siellä taidamme käydä tokoilemassa ja välillä näyttelyharkoissa, kun nyt senkin jäsenmaksun tälle vuodelle olen maksanut, niin saadaan vastinetta rahoille.

Ja eka penteleen punkki oli jo Incassa. Murrrr! Vaikka kuinka syödään valkosipulijauhetta. Nyt sitten syödään vielä enemmän. Mössöt menevät Incalla sutjakkaasti alas, kun teen niistä "lihapullia" eli semmoisia kökkökasoja, jotka Inca sitten napsii suuhunsa, vaikka valkosipulia olisi kuinka paljon :o Se ei oikein ole innostunut "latkimaan" noita mössöjä, joten kehittelin sitten lihapullasysteemin. Mitä en tekisi koirani eteen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti