torstai 4. marraskuuta 2010

Hierontaa

Eilen olimme harjoittelemassa koirahierontaa, Inca harjoitteli hierottavana olemista ja minä hieromista :)

Ihmeen rauhallisesti kaikki koirat olivat, ei ollut minkäänlaista hässäkkää. Jokainen otti oman paikkansa lattialla ja useimmat koirat makasivat tyytyväisen oloisina kyljellään ja antoivat hieroa. Inca sen sijaan piti kai tilannetta outona (paikkaa, hieromista, koiria), eikä oikein tahtonut seistä tai maata kunnolla ja rauhassa. No minä en siitä numeroa tehnyt, vaan välillä Inca seisoi, istui ja makasi, kun hieroin. Mutta Inca taisi ollakin nuorin koira koko joukosta, että ymmärtäähän tuommoisen pienen levottomuuden. Mutta hyvin se muutoin oli aloillaan ja kiltisti monista koirista huolimatta.

Kouluttaja näytti omalla koirallaan (grayhound), miten koiraa hierotaan. Ensin hierottiin etupää, sitten selkä ja lopuksi takapää, ensin toinen puoli koirasta ja sitten toinen puoli. Välillä pidetiin pieni pisutauko.

Nyt pitää sitten viikon aikana harjoitella kotona hieromista. Täällä se varmaan sujuukin paremmin. Kouluttaja sanoi, että koiralle voi antaa herkulla täytetyn ja jäädytetyn kongin, jotta koiralla on puuhaa hieronnan aikana ja että se pysyy paremmin paikoillaan. No reippaan ulkoilun jälkeen koira varmaankin on mielellään hierottavana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti