keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Aktivointia

Alkuillasta vein Incan vaan puoliväkisin pitemmälle lenkille ja käytiin tutustumassa taas lehmiin ja lampaisiin. Inca sai katsoa ja haukahdella, kun taputtelin ekaksi lehmiä, jotka tulivat heti aidan taakse, kun näkivät meidät siinä :) Olivat niin ihmisrakkaita, koirasta eivät kai välittäneet. Inca siinä poukkoili sinne tänne riippuen lehmien liikehdinnästä, mutta kyllä se välillä tuli lähellekin ja annoin sen haistella lehmille tuoksuvia käsiäni.

Sitten siirryttiin lampaitten luo, jotka eivät enää ole niin kovin pelottavia, niitten lähelle Inca jo paremmin tuli ja oli erityisen kiinnostunut papanoista, joita se ei kuitenkaan aidanraoista saanut suuhunsa :(

Tähän asti menikin hyvin, mutta sitten alkoi taas jumitus, nurtsille makaamaan. Ja minä tönimään, että ylös siitä. Ei sillon enää noin kuuma ollut, kunhan esittää jotain aikansa kuluksi :D

Ja kun Incalla kerran on juoksut, niin vein sen kymmenen jälkeen iltajuoksulenkille. Juoksentelimme ympäri kylää eli ihan näitä meidän katuja, missä yleensä kävelemme. Ja ihmeen hyvin lenkki menikin. Inca juoksi tasaista tahtia muutamaa äkkipysäystä lukuunottamatta. Jotkut hajut vaan vetivät koiraa puoleensa niin voimakkaasti, että oli pakko pitää taukoa. No se sopi minulle, kun missään hyvässä juoksukunnossa ole. Tuntuu tuo minun juoksuvauhtini olevan Incalle passeli, eikä meillä ollut mitään ongelmia nyt remmin kanssakaan.

Kun pääsimme kotipihalle, niin sitten Inca lösähti nurtsille huilimaan ja mukavahan siinä oli huilia illan viileydessä minunkin, minä tosin istuin penkillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti