keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Kahdeksas juoksupäivä...

...ja Inca on päivä päivältä puhdittomampi :( Se ei siis ole ollenkaan oma itsensä, joten koville ottaa. Ulkona se ei tahdo jaksaa kävellä, se joko istahtaa, lysähtää makaamaan tai nelitassujarruttaa, että tästä en kyllä liikahda mihinkään! Sitten sitä pitää mennä tönimään liikkeelle tai muuten maanitella tai odottaa.

Meillä oli hissi tässä pari päivää sitten yön yli rikki, joten jouduimme kävelemään portaita ylös ja alas. Ekalla kerralla alasmeno sujui, mutta ylöspäin ei. Sen jälkeen ei sujunut enää alas- eikä ylösmeno. Onneksi aamupisujen jälkeen hissi tuli kuntoon niin, että ei tarvinnut kävellä kuin kolmanteen kerrokseen (työllä ja tuskalla), kun hissi alkoi toimimaan ja pääsimme kyytiin. En tiedä, miten kauan kipuaminen ylös asti olisi kestänytkään :o

Kun tulemme ulkoa sisälle se lysähtää alakerran lattialle makaamaan, eikä muka jaksa kävellä hissille. Hississä se lysähtää hissin lattialle makaamaan. Eilen, kun avasin kotioven, niin Inca lysähti porrastasanteelle makamaan ja ne muutamat askeleet kotiin olivat liikaa.

Remmilenkit ovat siis tosi hankalia. Metsässä, kun se on vapaana, se saattaa jäädä istuskelemaan, mutta tulee kuitenkin perässä. Kuntotelineillä se makaa paikallaan ja odottaa, että saan kuntoilut kuntoiltua, eikä se välitä juurikaan, vaikka ympärillä olisi mitä ihmisiä häärimässä.

Tuota jumittumista oli jonkin verran ekojen juoksujen tienoilla, mutta nyt se on mennyt jo ihan mahdottomuuksiin, eikä tämä kuumuus mitenkään paranna tilannetta. Ruokahalu sillä on hyvä ja huomiota se kaipaa tavallista enemmän. Kyllä odotan, että juoksut loppuu!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti