torstai 2. kesäkuuta 2011

Kootkotkot ja kukkokiekuu

Nyt ovat tulleet kanat ja kukkokin tutuiksi! Huii! tuumasi Inca, kun mentiin kurkkaamaan Kylämäen kanatarhaan, jossa tiput olivat vihdoin ulkosalla. Ne eivät vissiin näyttäneet linnuilta, kun pitivät outoa koootkotusta ja tepsuttelivat maassa ja sitten niitä oli vielä niin monta. Menihän siinä pienen koiran pää ihan pyörälle ekaksi, että mitä noi nyt on???? Tiputkin vähän ihmettelivät Incaa ja menivät kauemmas, taisi hämmästys olla molemmin puolista. Lopulta Inca rauhoittui ja sitten lähdettiin vaan pois ja tuumattiin, että tuli nyt noikin nähtyä. Se siitä.

Käveltiin joen rannalle ja joen toisella puolella yksi koira lähti juoksemaan parin pupun perään ihan hurjaa vauhtia, mutta eihän se niitä kiinni saanut. Kovaa se meni, mutta pupu meni kovempaa. Omistajat vaan katselivat,  eikä siinä muuta voikaan tehdä, eihän koiralla sillon ole korvia päässä ollenkaan, kun se on pupujahdissa. Ja kun saalis jäi saamatta, niin palasihan koira omistajiensa luo jahdin loputtua.

Me kuljimme punkkipellolla ja Inca siellä juoksenteli ja kieriskeli, joten punkeilla oli taas hyvä tilaisuus päästä kyytiin. Yhden punkin tänään jo irrotin Incan poskesta tai kuonosta, vähän hankalasta paikasta kuitenkin, mutta se oli ennen tuota reissua. Tämä oli nyt kolmas punkki tänä vuonna, hiton itikat.

Raisiosta muuttaa Lemmikkiasema niminen puoti tuohon meidän lähettyville. Näin semmoisen lemmikkiasema-kyltin, joka odotti paikalle laittamista tuossa hilan kiinteistössä. Tsekkasin netistä, mikä semmoinen on. Sieltä selvisi, että huomenna kaupassa on avajaiset, joten taidan suunnistaa sinne katsomaan, mitä sieltä löytyy. Tuntuu olevan noita lemmikkikauppoja aika paljon erilaisia tässä meidänkin lähettyvillä, mutta kai niille kaikille riittää asiakkaita.

Olen vähän lisännyt uusille sivuille tekstiä, mutta sitä tulee lisää, kunhan saan toimeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti