sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Juhannustapaaminen

Vesikoirailijat tapasivat remmilenkin ja uimisen merkeissä Ruissalossa, olisiko se nyt ollut vaikka perinteinen juhannuslenkki. Ensimmäinen kerta, mutta perinteetkin pitää aloittaa jostakin :)

Mukana olivat Molla, Hugo, Romy, Oiva ja Inca emäntineen. Kolme ensiksi mainittua ovat samasta pentueesta (1/2011), Oiva oli toiseksi vanhin (8/2010) ja Inca oli tässä joukossa tosi vanhus :D

Oli mukava tavata entisiä tuttuja kuin myös saada uusia tuttavia :)













Pääsimme Mollan emännän kyydissa kaupunkiin, josta kävelimme kotiin. Piti tulla bussilla, mutta Inca nappasi Puolalanpuiston tietämiltä aarteen, jota se alkoi kantaa niin määrätietoisesti, että kävelimme yksin tein kotiin asti. Koko ajan Inca kantoi aarretta ja kun tarjosin sille juotavaa, niin ei kelvannut. Aarteesta ei voinut luovuttaa hetkeksikään!

Kotipihalla Paavo-koira ei kiinnostanut Incaa ollenkaan, kun aarre oli niin tärkeä ja siitä piti huolehtia. Jätskikiskalla myyjä kysyi, olenko opettanut koiran kantamaan tuota kääröä. En ole, kyllä se on oppinut sen ihan itse! Kotiin asti se tuli, mutta jäi lattialle, kun broitskun siivet ilmestyivät kuppiin. Semmoiset nelisen kilsaa Inca pakettia kumminkin kantoi. Onko se sinnikäs vai itsepäinen, ettei suorastaan jääräpäinen??


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti