perjantai 28. syyskuuta 2012

Onni on....

...toimiva hissi, kopkopkop! Mutta kyllä otti koville, minulla. Ei muuten, mutta Liinun jalan vuoksi se kun ei ole kunnossa vielä kestämään rappujen rasitusta. On se nimittäin aika tarpomista ja Incalle kaikki tämmöinen poikkeuksellinen on jotensakin stressaavaa. Pakosta vaan jouduttiin aamulla kävelemään raput alas ja sitten vähän myöhemmin ylös, kun olin aikani pähkäillyt mitä teen. Hissi vaati nimittäin erikoishissimiehen, joka tuli vasta puoleltapäivin. Iltapäivällä hissi tuli kuntoon. Miten kauan toimii, se jää nähtäväksi. Oli vaan törkeen pitkän ajan pois käytöstä, enkä tietenkään ole ainut, joka sitä kiroilee. Tässä asuu vanhoja ihmisiä, lapsiperheitä ja koiraperheitä.

Uudesta hissistä on tarjouspyyntö tehty, mutta sitten kun se 2-3 kuukautta hissiremppaa on edessä, me emme tässä enää asu. Kyllä suunta on jyrkästi alaspäin, ja nopeasti.

Yö meni hyvin, koska koirat eivät saaneet illalla ruokaa. Eipä ollut tarpeille tarpeita. Nyt meni 14 h eli ilta kuudesta aamu kasiin, eikä käynyt Liinukaan fleespeitolla sinä aikana. Normaalisti koirat pääsevät ulos neljä kertaa päivässä, se vimppa iltapisulenkki on semmoinen "korttelin ympäri" lenkki. Yöt ovat suunnilleen 8 tunnin mittaisia.

Annoin Liinulle varoiksi tulehduskipulääkettä tuota rappurasitusta kompensoimaan. Ja molemmilla koirilla on bottiloimikuuri meneillään, ollut siitä asti, kun Liinu sai oman loimen. Ehkä sekin vähän auttaa. Molemmat saivat myös tänään hierontakäsittelyn. Itsekin tässä tarvitsisi jotain hierontaa, kyllä jaloissa tuntuu, että on rappuja kävelty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti