perjantai 14. syyskuuta 2012

Vellistä puuroon

Yö meni rauhallisesti nukkuessa, onneksi. Liinun maha kesti piimävellin ja nyt ollaan siirrytty sitten piimäpuuroon, jossa on kananjauhelihaa jo kunnolla, eikä mitään riisejä enää sekoitella joukkoon. En nyt oikein tiedä, kuka mahatautisten villikoirien riisit keittää, mutta kai keitetyssä riisissä joku taika on, kun sitä suositellaan. Hiilihydraatteja, ei paljon muuta. Ja jauhelihat olen tarjoillut koko ajan raakana niin vellissä kuin puurossakin, vaikka laiha lihakin kehotetaan keittämään. Ehkä nappularuokakoirille parempi niin.

Eilen ruokailurytmi oli pieniä annoksia 2-4 tunnin välein. Tänään Liinu saa ruokaa neljä kertaa. Piimää, jauhelihaa ja raejuustoa tai kermaviiliä. Canicuria edelleen kaksi kertaa päivässä ohjeen mukaan. Extralisänä ovat tietenkin pupunpapanat, joita molemmat koirat napostelevat nurmikoilta.

Onneksi tauti ei ollut tarttuva, mutta ihmetyttää vaan, mistä Liinun maha noin kovasti ärhäköityi. Samaa ruokaa syövät paitsi mitä ulkona nyt kumpikin kulloinkin suuhunsa nappaa, siitähän on mahdoton sanoa yhtään mitään. Voihan Liinun maha olla herkempi kuin Incan.

Huomenna sitten tukevoitetaan taas annoksia ja seurataan vaikutuksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti