tiistai 13. marraskuuta 2012

Taas hissutellaan :((((((

Sairauspäiväkirja olisi tälle blogille paras nimi.

Aamulla ei päästy pihaa edemmäs, kun Inca lenkkasi vasenta jalkaansa, ei varannut sille kunnolla. Sen verran pyörähdettiin nurtseilla, että koirat sai tarpeensa tehtyä ja tultiin sisälle. Mitään ulkoista ei jalassa ole havaittavissa, kaiketikin se on nyt vuorostaan venähdyttänyt jossain jalkansa. Yhtään en tiedä, että missä ja milloin ja miten. Tuskin yön aikana, vaan joskus aiemmin on tapahtunut jotain, mikä nyt sitten oireilee.

Annoin Incalle dolagista, vein Liinun pienelle lenkille, soitin eläinlääkärille ja kävin hakemassa lisää dolagisseja ilman koiraa. Viikko tätä kuuria ja jos ei ala helpata, niin sitten näytille.

Oli miten oli, niin tämä tietää taas hissuttelujaksoa, että heipparallaa "normaali" elämä :( Justiin oltiin vähän päästy normaalimman elämään makuun Liinun jalkavamman jälkeen ja heti perään seuraava. Oikeasti tämä ei ole enää yhtään kivaa, kun jatkuvasti on jotain kummallisuutta jommalla kummalla. Aina se vaikuttaa koko konkkaronkkaan ja meidän tekemisiin ja menemisiin. Selvähän se.

Ja senhän tässä on jo oppinut ja erinomaisen hyvin sisäistänyt, että ei nuo vammat itsessään, vaan niiden vaikutus kroppaan ja lihaksistoon. No, on sitten tullut myös kokemusta koiran kuntouttamisesta, samaa rataa se tuntuu aina menevän. Nyt ekaksi lepoa, lääkettä ja bottiloimea, kevyttä hierontaa ja onneksi on vital3-tippoja, jos ne nyt oikeasti mitään auttavat. Ja onneksi meillä on aika varattuna Piiralle tammikuussa, jos sinne asti selvittäisiin kotikonstein.

4 kommenttia:

  1. Onko Incan jalkaa kuvattu, siis sitä kohtaa joka on kipeä? Onko jalka mielestäsi turvoksissa? Tuli vaan mieleen Kekun jalkavaivat.

    VastaaPoista
  2. Eipä ole Incan jalkaa kuvattu, ei se myöskään ole turvoksissa. Lääke auttoi sen verran, että ei lenkkaa enää. Pitää vaan muistaa itse se, että ihmeparantumista ei ole tapahtunut ja on oltava ja mentävä varovaisesti.

    Voishan näiltä sulkea silmänsä ja olla välittämättä (=aika parantaa haavat), mutta vaikeaa se on, jos koira linkuttaa. Ei se niin huvikseen tee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ,kyllä vaivat on hoidettava kunnolla.Vaikka Kekun kinnervaiva parantuikin nopeasti ,niin Kekku oppi jo lyhyessä ajassa kulkemaan väärin kun varoi sitä kipeää jalkaansa.Sitten sitä taas opeteltiin kävelemään oikein. Oli sekin oikea oravanpyörä.Toivotaan että Incan vaivat parantuvat nopeasti ja lopullisesti. Rapsutukset molemmille tytöille.

      Poista
  3. Noinhan se juuri menee, että koira käyttää kroppaansa väärin ja siitä se show sitten syntyykin. Tämmöisen amatöörin on lisäksi vaikea huomata eroa etenkin, jos muutos liikkumisessa tapahtuu pikku hiljaa. Koira näyttää olevan ok, mutta totuus onkin sitten toinen.

    Ja näistä koiran vaivoista kun ei vielä ikinä tiedä, mistä ne tarkalleen ottaen johtuvat.

    Tytöt kiittävät rapsutuksista!

    VastaaPoista