keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Portti

Makuuhuone on nyt rajattu Lidlin portilla. Se on viikon verran ollut paikallaan sitä varten, että koirat eivät yöllä pääse makkariin, eitkä aina päivälläkään. Ennen laitoin kevythäkin oviaukkoon estämään pääsyn. Portti toimii jo niin hyvin, että viime yönä se oli auki ja koirilla siis vapaa pääsy makuuhuoneeseen, mutta kumpikaan ei koko yönä, eikä edes aamulla tullut makuuhuoneeseen! Eivät ne päivisinkään makuuhuoneeseen erityisemmin tunge, vaikka portti olisi auki. Läppäri on nimittäin makkarissa, joten jonkin verran tulee sen ääressä istuttua. Koirat ovat kai mieltäneet makuuhuoneen emännän alueeksi.

Lidlin portti maksoi 22 euroo ja risat ja on ihan yhtä hyvä kuin kalliimpi portti, jollainen meillä myös on, mutta se on muualla.

Inca makaamassa ja Liinu istua töröttää.

Kevythäkkiä aloin nyt käyttää koirilla kun me jumpataan ja venytellään tai tehdään muita juttuja. Toinen siis odottaa vuoroaan aina häkissä.

Ulkona alkoi taas talvi ja kuivat kelit loppuivat, kun maassa on vähän suojalunta. Incan tassussa on ulkona nyt pieni säärystin estämässä sidetaitosten ja kipeän kohdan kastumista ja likaantumista. Ja tässä Inca "rannerengas" jalassa:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti