perjantai 25. toukokuuta 2012

Liinu 1 vuotta :)

Hups hei vaan, miten aika kuluu!

Ensi töikseen Liinu pääsi aamulla 1-vuotis punnitukseen, lapsetkin käyvät yksivuotisneuvolassa. Korkeutta en mitannut, mutta punnitus näytti 11,9 kg ja se on vähän. Kuukausi sitten Liinu paino vielä 12,5 kg. Liinu onkin ruipelo, luuta ja nahkaa, mutta kun se syö niin huonosti lihamössöt. Luita se rakastaa oli ne minkä elukan luita tahansa, mutta mössöjä se närppii ihan niin kun lapset närppivät ruokaa kun ei ole oikein mieleistä. Se saisi syödä paljon enemmän, mutta aina se jättää ruokaansa. Eikä siihen auta, vaikka se olisi ollut koko päivän ilman ruokaa ja vasta illalla saisi mössöannoksen. Takana on ajat, jolloin Liinu imaisi ruokakuppinsa tyhjäksi pelkällä katseella! No pitää rukata Liinun ruokia, ettei tuosta enää laihdu.

Punnitsin Incan samoin tein ja se painaa 16.5 kg. Ja Incahan söisi paljon enemmänkin, mutta ei vaan saa. Incan painoa olen saanut hilattua alas reilun kilon tässä kevään aikana. Vähän se saa vielä keventyä.

Onhan näillä vesseleillä kokoeroa! Liinu näyttää vähän niin kuin Incan keskenkasvuiselta lapselta :)

Me jatkamme synttäripäivää lenkkeillen kauniissa säässä ja illalla lähdemme viikonlopuksi Paraisille.

2 kommenttia:

  1. Onnea Liinu! Oletko mitannut kuinka korkea Liinu suunnilleen on? Kikihän painaa suunnilleen saman verran, mutta se saa ehkä ihan vähän hoikistua.. Ja on n. 39-40 cm korkea.

    VastaaPoista
  2. No Liinu on suunnilleen ehkä 40-41 cm, mutta se on tosiaan karkea arvio. Mittaustulos on suuntaa antava. Liinun kroppa on vaan kovasti luiseva, mutta kaipa siihen joskus tulee lihaksiakin, kunhan vanhenee. Eihän edes Incan kroppa ole vielä "valmis".

    VastaaPoista