tiistai 8. toukokuuta 2012

"Koirakahvilassa"

No ei nyt ihan sentään Tampereella Vainussa, mutta kotinurkilla Kylämäessä! Käytiin vähän harjoittelemassa, miten sujuu taas tämä sivistyspuoli. Join kahvit ulkona kauniissa kevätsäässä ja Incahan odottaa ihan rauhassa, mutta Liinu olisi mielellään kiivennyt penkille luullen, että sekin saa nyt jotain hyvää. Tai ainakin se oli utelias, että mitähän emäntä kantoi pöytään (kahvin ja korvapuustin, oli nam!). Kuvassa on siis Inca:


Yhtäkkiä Liinu alkoi hauhauhaukkua, pöhkiä ja puhista. Ihmettelin, että mikä nyt näkyy ja missä, kunnes tajusin, että Liinu hoksasi kahvilan kyltin, joka sen mielestä oli sen verran epäilyttävä, että sille piti haukkua, tuhista ja puhista.


Käytiin samalla laskemassa lampaita, joita oli paljon, etenkin karitsoja. Liinu olisi lähtenyt viivana lampaitten perään, jos olisi vain päässyt ja kyllä ne Incaankin saivat vipinää. Tuo Liinu on vaan ihan mahdoton kaiken perään, siis erilaisten elukoitten ja niitten hajujen perään. Siinä on pitelemistä, kun se bongaa pupun, sorsan tai vaikka lampaita.


Ja tässä nämä mun omat lampaat katsovat aidan toisella puolella laiduntavia lampaita, joita emäntä kävi helssaamassa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti