lauantai 7. heinäkuuta 2012

Näin se sitten menee...

...että Incakin aloitti juoksunsa. Kai se on luonnonlaki. Ja Liinu on aloittanut tiputanssin Incan ympärillä. Sillä on sellainen villi katse, korvat ihan takana luimussa, häntä ja koko takapää viuhtoo ees taas, sitten Liinu tekee semmoisia ihme hyppyjä Incaan päin, tepastelee sen ympärillä ja läpsii sitä, ynisee sille ja vaikka mitä. Inca on sille ärissyt ja usein se lähtee omiin oloihinsa, että saisi olla rauhassa. No, kohta on Incan tiputanssien vuoro!



3 kommenttia:

  1. Voi toisia. Ei ole helppoa kun on potentiaalinen parittelukumppani samassa taloudessa ;).

    VastaaPoista
  2. Joo ei ole helppoa ei! Sillon kun Inca oli ainoa koira, juoksut meni ihan noin vaan ilman mitään härdeleitä, vaan nyt ei mene enää :D Mutta toisaalta ihan kiva seurata koirien käyttäytymistä, näitä paritteluseremonioita!

    VastaaPoista
  3. Agi on kyllä hurjan mukavaa meistä molemmista, ja tuolla missä vakituisesti treenataan tehdäänkin tosi rauhassa ja varovasti. Siksi harmittaakin kun oma järki sanoo ettei jotain kannata tehdä, kun on toisen ohjaajan treeneissä. Mutta varovasti yritetään edetä ja pitää huolta koiran kunnosta muutenkin. Jännityksellä odotan virallisia kuvauksia.

    VastaaPoista