maanantai 2. heinäkuuta 2012

Liinu on semmoinen...

...Anni tanni talleroinen, punaposki pulleroinen, että teki sitten toiset juoksut :O

Eilen katsoin, että mitäs tässä vastapestyllä (mrrrr)  matolla on: tuoretta verta siinä kohtaa, missä Liinu isui. Ja eikun paperia kouraan ja varmistamaan, että Liinulla tosiaan on juoksut, eikä kumpikaan koira ole loukannut itseään.

Ihan yllätyksenä nämä eivät tulleet, sillä Inca on osoittanut mielenkiintoa Liinun takapään hajumaailmoihin, samoin Liinu on merkkaillut ihan kiitettävästi sekä muutaman kerran ärähtänyt Incalle tässä viime päivinä, kun Inca on häirinnyt sitä. Niin ja Inca on myös merkannut Liinun pissoja enemmän kuin ennen. Ylempi siis merkkaa alemman pissat, tämä käytös on nyt korostunut. Liinu ei merkkaile Incan pissoja. Ajattelin kuitenkin, että syksyyn päästään ilman juoksuja, eipä päästy.

Tammikuiset juoksut tulivat Incan vanavedessä, saa nähdä, aikaistaako Inca juoksunsa nyt Liinun vanavedessä. Syyskuussa niitten pitäisi tulla, mutta paljon mahdollista on, että ne aikaistuvat.

Ja saa nähdä, mitä muutoksia tulee näitten keskinäiseen suhteeseen ja rauhoittuisiko Liinun jahtivietti edes hieman, se kun kuvittelee kiipeävänsä jopa puuhun oravan perässä :D

Alla Liinu yläkuvassa ja Inca alakuvassa ruokailemassa. Tämmöistä se sitten on, kun koirat ovat raakaruokinnalla, pitää olla oma matto minkä päällä luut mössötetään. Tässä vedellään hirvenluita, joitten parissa kuluu tovi jos toinenkin. On niissä koiralle nakertamista, mutta ei niistä lopulta paljon muuta jää jäljelle kuin murusia.



2 kommenttia:

  1. Ohhoh toiset juoksut jo! Sellanen narttu kelpais, joka tekis juoksut kerran vuodessa. :) Taitaa aika harvassa sellaset olla. Mä sain jo varattua lonkka ym. kuvaukset syyskuulle. Toivottavasti kaikki olis priimaa.

    VastaaPoista
  2. Joo, tämä tapaus Liinu onkin oikea hormoonihyrrä :D

    VastaaPoista