tiistai 29. marraskuuta 2011

Nukkumajärjestys uusiksi

Viime yönä kokeilin sitten, mitä tapahtuu, kun koirat eivät pääse toistensa liki yöllä. Oli vähän rauhallisempaa :) Tässä jo pitemmän aikaa Inca on yleensä aamuyöstä rähissyt Liinulle, joka on mennyt kai liian lähelle Incaa ja häirinnyt sen unia. Tuota alkoi olla sitten jo kaksi kolme kertaa yössä ja se oli mulle liikaa. Jakuvasti herää siihen, että jossain joku rähisee ja haukahtelee ja komentaa, eikä ipana usko millään, että nyt kaikki nukkuu. Ja jostain syystä Incan rähinät ei mene Liinulla perille, vaan sitten rähinää on ja piisaa, kun Liinu ei usko kerrasta. Tuo episodi yleensä päättyy siihen, että Liinu pinkasee ja ponkasee viereeni vauhdilla jostain olkkarista!

Laitoin häkin sängyn viereen siten, että Liinulla oli mahdollisuus nukkua lattialla tai häkissä, mutta pois se ei tuosta kolosta päässyt muuta kuin sängyn kautta ja siellähän olen minä esteenä :D No, Inca inisi ja ynisi ja oli kummissaan ensin, kun Liinu oli häkissä, mutta kyllä se sitten lopetti ja Liinu sopeutui hyvin nukkumaan erillään Incasta. Inca saa siis nukkua edelleen missä lystää, mutta Liinun tila on rajattu. Muutaman kerran Liinu yritti tulla sänkyyn tai päästä pois nukkumapaikastaan, mutta käpertyi joko lattialle tai meni häkkiin, kun ei sillä ollut poispääsyä. Rähinät siis loppuivat, kun koirat olivat erossa toisistaan ja Inca sai nukkua rauhassa. Pitää nyt jatkaa tällä systeemillä jonkin aikaa ja katsoa, jos tilanne rauhottuu ja Liinu oppii nukkumaan ilman, että se menee häiritsemään Incan unia.

2 kommenttia:

  1. Moi! Olen seuraillut jo blogienne keväästä saakka ja blogianne on joka kerta ollut kiva lukea. Myös täältä saa hyödyllistä tietoa ,kiitos kun jaat tietoasi meille muillekkin. Itsekin olen kiinnostunut espanjanvesikoirista bloginne avulla. Itselle ei vielä ole ,mutta kun lukee/katselee kuvia Incan ja Liinun touhuista saa hieman aikaa tyydytystä suuren koira kuumeeseen =) Jatkakaa samaan malliin!

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiitos kommentista, mukavaa, että viihdyt meidän seurassamme :)

    VastaaPoista