torstai 10. marraskuuta 2011

Takkiostoksilla

Kävin Liinun kanssa tällä viikolla kokeilemassa Hurtan takkeja ja fleecepusakoita Lemmikkiasemalla, mutta ne eivät jotenkin vaan istuneet tai sopineet Liinun kropalle. Pituutta pitää olla 45 senttiä, mutta Hurtan takeissa on sitten väljyyttä liian kanssa muualla. Ja ne pusakat oli aika onnettomia. Ja olishan siellä ollut vaatteita design by Ristomatti Ratia, mutta juu, ei kiitos. Niitä edes kokeiltu. Olis ollut tarjolla pöksyä ja takkia.

Tänään shoppailtiin Mustiin ja Mirriin broitskuostoksille ja niillä olikin ihan hyvä takkimallisto, Buster, joka sopi Liinulle hyvin. Pituus ja leveys on hyvässä suhteessa, kun Liinu on vielä tuommoinen pentumainen kropaltaan. Ei jää tässä takissa semmoista älytöntä väljyyttä, on soukempi malli kuin Hurtan. Ja tämä takkihan me sitten ostettiin, kun se hyväksi havaittiin. Nyt voin rueta trimmauspuuhiin Liinun kanssa, jos sille päälle satun. Todennäköisesti näin käy, sillä ihan keskitalvella en turkkia kumminkaan halua leikata ja jos leikkuu menee jonnekin maaliskuulle, niin turkki on sitten siinä vaiheessa jo varmaan aika kaamea. Trimmasin Liinun elokuun lopussa.

Takki on ihan talvitakki, veden ja tuulenpitävä päälikangas, jotain vanua välissä ja fliissiä sisällä. Oli sentään kohtuuhintainen, halvempi kuin Hurtta.

Vähän pruuvattiin kotona vielä, kaikkea se pieni koira joutuu vaan sietämään ja kestämään:





1 kommentti:

  1. Yritin myös osta Hurtan haalari Immalle viime vuonna. Mutta ei ne vaan sovi hänelle. Lahkeet olivat joko liian lyhyt tai pitkät. Sama juttu kun yritin osta hurtan valjat ei nekään sopii hänelle... Outo koira :D...

    VastaaPoista