maanantai 21. marraskuuta 2011

Lämpöaalto...

...iski ja vei mennessään pakkaset, mutta ehti Liinu vielä tänään metsälenkillä pudota jään läpi lätäkköön ja sitäkös pikkukoira säikähti! Uusi kokemus, mutta nyt tassutellaan taas kurassa, eikä uusia pakkasia ole näköpiirissä.

Lämpöaalto iski myös pakastimeen, jonka emäntä sulatti ja siivosi, kun meni tilaamaan Lempimuonasta kunnon satsin muonaa hauveleille. Ja muona tuodaan oikeen kotiin asti huomenna :) Lempimuonalla on kotiinkuljetus ja kun tilaa yli 30 euron edestä, ei tule toimitusmaksua. No, on se kai noissa hinnoissa sitten piilotettuna. Emäntä on nimittäin huomannut, että kaksi koiraa syö enemmän kuin yksi koira :o Tulee ainakin broitskun siivet halvemmaksi, kun ostaa niitä isomman satsin kerrallaan. Pulma on vaan tuo pahuksen pakastin, johon ei hirveitä määriä mahdu. Mitään ihmisen ruokaa siellä ei enää olekaan. Että semmonen tärkeysjärjestys meillä :DDD Kyllä koirien kelpaa. Nyt vaan jää nähtäväksi, miten saan kaikki sapuskat mahtumaan pakastimeen. Sinne tuli kyllä hyvin tilaa, mutta toisaalta kaikenlaista tuli myös tilattua siipien ohella. Paljon helpommalla selviäisi, kun kaataisi keppuihin nappuloita ja sanoisi, että tossa on, syökää.

Kävin tänään Incan kanssa harjoittelemassa koirien ohitusta, Liinu ei ollut mukana. Eihän Incan koirien ohituksissa mitään suurta häikkää ole ollut, se on vaan välillä turhan kiinnostunut tölläämään niitä. Tein tuolla fb:ssa treffit meidän nurkille ja vastaan käveli kaksi ihmistä koirineen, joista toinen oli rotikka. Ohitus meni kuitenkin niin hienosti, ettei siinä tarvinnut suorittaa mitään erityistoimenpiteitä. Inca pysyi siinä missä pitikin, katseli kyllä, mutta maltillisesti. Ja Inca käveli siinä ohitettavien puolella varta vasten, että oli vähän vaikeempaa. Sitten tehtiin vielä toinen ohitus niin, että rotikka oli vapaana ohituksessa. Ja se meni ihan nappiin. En siis tunne noita ihmisiä ollenkaan ja kommunikoitiinkin vain puhelimella, ettei koirat hiffaa, että tää onkin joku lavastettu juttu. Jos Incan käytöksessä olisi ollut huomautettavaa, tunkenut niitten koirien tykö tms., niin tuo pariskunta olisi sitten häätänyt sen veke. Se on tehokasta, jos omistajan sana ei kerta koiran korvissa kuulu. Mutta nyt ei siis ollut huomautettavaa. Tiukkis emäntä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti