maanantai 20. joulukuuta 2010

Ilmoittautumisia

No niin, ilmoitin itseni ja Incan möllitokon mölliluokkaan :D Päivä on 30.12. Ja menemme vielä sitä ennen harjoittelemaan paria liikettä tokoiltaan 28.12. Harjoitellaan siellä niitä liikkeitä, jotka tuottavat eniten tuskaa eli paikalla makaamista (ryhmäliike) ja seisomista. Ryhmäliikettä ei voi harjoitella kotona ja tuo seisominen ottaa koville. Inca kyllä seisoo, mutta meinaa heti lähteä tepastelemaan perääni, eikä meinaa millään uskoa, että pitäisi odottaa paikallaan samalla tavoin kuin istuessa tai maatessa.

On se kiva sitten nähdä ja kuulla, miten meidän tokoilut menevät ja kai siitä saa arviolapun, että näkee, miten pisteet muodostuvat. Tuo mölliluokka on siis helpotettu alo-luokka. Aloitetaan alimmalta portaalta, on sitten portaita, mitä kiivetä ylös :D Tässä tokoilussa on vähän enemmän järkeä verrattuna näyttelyihin, jotka ovat lähinnä kauneuskilpailuja vaikka niihin on luonnepuoltakin tulossa kait mukaan. Noh, paljonko koiran luonteesta saa tolkkua näyttelyssä. No jos koira murisee tuomarille, niin toki siitä saa tolkun! Ja täytyyhän koiran osata näyttelyssäkin käyttäytyä, mutta mutta...

Niin ja meneehän tokoilukin pilkun viilaamiseksi lopulta, että liikkeitä hiotaan ja hiotaan täydellisemmiksi loputtomiin. Ehkä meille riittää vähän vähempi hiominen kuitenkin ja koitetaan keksiä jotain muuta ja uutta opeteltavaa ja hiottavaa. Aika näyttää. Eihän minulla alunperin ollut mitään harrastussuunnitelmia Incan kanssa, mutta tässä sitä vaan harrastellaan kaikenlaista ja oikein mukavaa se on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti