maanantai 16. elokuuta 2010

Naruleluja ja lenkkeilyä


Tilasin kivoja naruleluja narulelu.comista ja tänään ne tulivat postissa. Nämä ovat paljon mukavamman oloisia kuin kaupan kierretyt narulelut, jotka ovat kovia ja jotenkin liian jäykkiä. Nämä lelut ovat pehmeitä ja joustavia ja tuntuvat ainakin käteen hyviltä. Tuo pienempi on kätevä mukaan otettavaksi. Että tämmöinen mainos. Mietin vaan tosi pitkään, että viitsinkö tilata, mutta kyllä kannatti. Noitahan voi tehdä itsekin, materiaalihan on trikookudetta. Inca tykkää kovasti vetoleikeistä, näitä uusia leluja se ei ole vielä nähnyt.

Meillä oli tänäänkin lenkillä mukana semmoinen kaupan kierretty narulelu ja sen kanssa aina välillä leikittiin. Teimme todella pitkän lenkin tuolla metsässä ja kävimme Incalle uusissa maastoissa. Sillä olikin paljon tutkittavaa ja nuuskuteltavaa. Lenkki oli niin pitkä, että Inca oli lopulta hyvin säyseä, mutta jaksoi vielä loppumetreillä leikkiä Bella-koiran kanssa. Leikkimiseen riittää aina virtaa. Nyt on mukavampaa lenkkeilläkin, kun ei ole niin tukahduttavan kuuma ja aamupäivällä erityisesti oli raikasta ja kivaa.

Liekö tilapäistä vai pysyvää, mutta viime aikoina namit eivät ole tehneet kauppaansa niin hyvin kuin ennen. Tänäänkään kanasipsit eivät kiinnostaneet ollenkaan, eikä muutkaan namit, joita minulla on yleensä taskut pullollaan. Sitten mentiin vaan juoksijoitten ohi ilman nameja, eikä luoksetulossakaan namit kelvanneet ollenkaan palkaksi. Ihmeellistä. Eilen näyttelyssäkin minulla oli mukana jos jonkilaista herkkua, mutta eipä niitä juuri tarvittu koko reissulla. Tai ne eivät kiinnostaneet Incaa. Ehkä namien merkitys alkaa pikku hiljaa vähentyä, mikä tuntuu oudolta, kun se on ollut niin kovasti namien perään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti