lauantai 21. elokuuta 2010

Harkkareita

Keskiviikkona ei ollut koulutusta (satoi), mutta torstaina olimme näyttelyharkoissa taas. Mahtaako Incasta koskaan tulla näyttelykoiraa, kun se nuuhkii niiiiin mielellään maata, ei seiso muuta kuin namien kanssa, eikä edelleenkään tykkää hampaitten katsomisesta. Mutta muuten harkat menivät hyvin :)

Harjoittelimme myös vähän seuraavaa torstaita varten, jolloin ei ole näyttelyharkkoja, vaan todella vakavamielinen senior handler kisa! Teimme tiukkoja L-kuvioita. Ja olihan meillä ohitusharjoitukset, jotka siellä menevät hyvin, mutta annas olla kun koiria näkyy yksittäin muualla, niin ohitukset eivät suju ollenkaan niin hienosti. Lajitoverit ovat tavattoman kiinnostavia!

Aloitamme parin viikon päästä perustottelevaisuuskurssin, siis semmoisen, jossa on vain muutama koira. Siellä vahvistetaan arkipäivän tottelevaisuutta eli noita perusjuttuja kuten ohittamisia, paikallaoloa, luoksetuloa ja koiran aktivointia.

Metsässä olemme jo vähän harjoitelleet maanantaista kanttarellikurssia varten, kun sateen myötä on muutama sienikin innostunut kasvamaan.

Aika paljon meillä onkin nyt kaikenlaista puuhaa, kun on kääppänöiden harjoitukset, sienikurssi, perustottelevaisuuskurssi ja koirahierontakurssi. Mutta minua vähän harmittaa tuo kesä, kun niin paljon siitä meni tavallaan hukkaan Incan koulutuksen kannalta nilkkamurtuman vuoksi. Jalkahan on ollut vasta parisen viikkoa "normaali". Pitää jotenkin kompensoida sitä nyt monilla kursseilla.

Huomenna menen Huittisiin kuuntelemaan Vilanderia yhden J-pennun tulevan omistajan kanssa. Kiva kuulla Vilanderia livenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti