torstai 26. elokuuta 2010

MM-kisoja, SM-kisoja...

...tai ainakin seuramestaruuskisoja on ollut ihan kaksin kappalein.

Keskiviikkona menimme harkkoihin, mutta meillä olikin tokokisat, vakamieliset :)
En tiennyt kisoista ollenkaan, mutta ihan kohtuullisesti pärjäsimme. Olikohan kilpailijoita kaikkiaan 13, me olimme kait seitsemänsiä. Jee!

Ja tänään oli vuorossa senior handler -kisat ja mehän pärjäsimme jo suorastaan loistavasti! Inca antoi katsoa hampaita ja muutenkin tuomarin tutkia ilman sen suurempia säpsähtelyjä. Nyt Inca ei nuuskuttanut juuri ollenkaan maata, vaan kipitti vierellä suht kivasti, mitä välillä pomppi minua vasten namien perään. Seisominenkin sujuu, mutta nameja siinä tarvitaan.

Pärjäsimme niin hyvin, että pääsimme viiden parhaan joukkoon ja jatkoon. Jatkokin meni hyvin, mutta huipulle eteneminen kaatui ohjaajan virheeseen, kuinkas muuten. Koiran pitää olla koko ajan tuomarin ja ohjaajan välissä ja jossain vaiheessa (en yhtään itse tiedä missä vaiheessa) olen ollut koiran ja tuomarin välissä. Olimme siis viidensiä ja se on jo loistavaa! Ohjaaja sai namipussin (namit syöty jo!) ja koira herkkutikun, sen Inca veteli ensi töikseen kisapaikalla.

Mutta se oli yllätys, että Inca oli tosi nätisti kehässä. Kai nuo kaikki mätsärit ja harjoitukset ja näyttely ovat vaikuttaneet siihen, että homma alkaa sujua. Tosin tuo tuomari on ennenkin harkoissa "tuomaroinut", joten ehkä Inca ei siksi aristanut, mene ja tiedä. Niin ja kai meidän yhteistyökin paranee pikku hiljaa.

Ainakin parit mätsärit on ennen pentunäyttelyä, joten pääsemme vielä kunnon harkkoihin harjoittelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti