torstai 19. elokuuta 2010

Keke kävi kylässä ja kanttarellikurssi tiedossa






Keke on Incan ulkoiluttajan tanskandogin pentu n. 10 viikkoa vanha. Se on kovasti rauhallinen (verratuna Incaan tuon ikäisenä!!), mutta kyllä se Incan kanssa tykkäsi leikkiä. Ovathan nuo ulkona toisensa jo aiemmin treffaneet, mutta nyt Keke tuli tuomaan koiransuklaata, josta se ei tykännyt. Luulin, että Inca tykkäisi, mutta eipä tykännytkään! Ensimmäiset namit, joita Inca ei suostunut ottamaan edes suuhunsa paitsi yhden ja senkin se pudotti lattialle. Yök! Taisi olla pahaa!

Vielä leikit noilla sujuvat yhdessä, mutta hetken perästä asia voi olla toisin, kun Keke kasvaa täyteen mittaansa. Incahan on suunnilleen jo täydessä mitassaan, mitä nyt tuosta vankentuu, jos vankentuu. Incan paino on 13,6 kiloa, parissa viikossa ei ole tullut oikeastaan yhtään lisää.

Niin ja kanttarellikurssi alkaa maanantaina. Se tekee Incalle oikein hyvää. Pääsee kunnolla nenähommiin. Kurssi pidetään Järvelän metsässä tuossa suht lähellä meitä. Onko siellä maassa kasvavia kanttuja vai torilta tuotuja, sitä en tiedä. Eilen täällä satoi reippaasti, mikä tietenkin on sienisyksyn kannalta hyvä, jos rihmastot siitä virkoaisivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti