perjantai 4. helmikuuta 2011

Kommentteihin vastauksia

Jostain syystä en saa itse kirjoitettua kommentteja, tai saan kirjoitettua, mutta en lähetettyä :( :( Missä vika, ei harmainta hajua.

Mutta ensinnäkin tanssikurssi maksoi 20 euroa ja se sisältää 4 tunnin mittaista harjoituskertaa. Kurssin järjestää Varsinaiset Vauhtitassut, joka on siis paikallinen koiratanssiyhdistys. Kaupalliset kurssit on varmaan kalliimpia, eikä niitä kovin paljon näillä main ole tarjolla.

Kai yhdistyksellä on tavoitteena saada kilpakentille kilpailijoita tai ainakin saada mukaan lisää aktiivijäseniä.

Ja tuo näyttelyarvion kommentti osuu kyllä oikeaan, kiitokset siitä! On vähän outoja minulle nämä englanninkieliset näyttelysanastot, kun suomenkielisetkin alkavat vasta hiljaalleen avautua.

Ja asiasta viidenteen. Tuntuu siltä, että Incan tuhistelut ja nenäkröhistelyt ovat vähentyneet, eilen en vielä suurtakaan muutosta havainnut, mutta tänään tuhinoita on ollut vähemmän. Tuntuu myös siltä, että nuo mahdolliset nenäpunkit ovat haitanneet oloa, mikä ei tietenkään ole ihme, kun punkit kutittavat nenässä ja vaikeuttavat hengittämistä ja muuta. Ja parempi niin, että ovat nenäpunkkeja kuin jotain muuta, vaikka allergiaa tms.

2 kommenttia:

  1. Mukavaa jos olette päässeet nenäpunkeista eroon.Minun koirat tosin välillä tuhisevat ja aivastelevat,mutta oireet ovat menneet ohi ihan itsestään.Niin kirjoittelin tuolla foorumilla olisiko innokkaita lenkkeilijöitä meidän seuraksi.En ole kerennyt tänne koneelle, enkä päässyt kommentoimaan asiaan.Meillekin tuli viikonlopuksi menoa ja minulla on ensi viikolla kaksi tenttiä,joten lukeakin pitäisi.Mutta ehkä lenkki joku toinen kerta onnistuu.
    Incalle rapsutuksia,hän on kuin koirani Kekku pienenä :-)
    Terkuin Liisa (LiiPaa),Kekkua ja Clintan

    VastaaPoista
  2. No niin, vaihdoin selainta ja saan kirjotettua kommentteja!

    Kyllä Incakin tuhistelee "normaalisti", mutta nenäpunkkituhistelu oli (on) sen verran voimakasta ja usein toistuvaa, että siihen alkoi kiinnittää huomiota.

    Vielä välillä Inca tuhistelee, mutta vähemmän, joten kai lääke on auttanut. Myöskään enää nenästä ei valu kirkasta nestettä.

    Ja kyllä lenkit onnistuvat periaatteessa milloin vaan, kunhan joku alkaa huhuilemaan itselleen seuraa!

    Toivottavasti nähdään joku kerta!

    VastaaPoista