maanantai 17. joulukuuta 2012

Voiko koiraharrastus olla näin vakavaa?

Oikeasti. Viimeisimmässä Koiramme-lehdessä kerrotaan agilityn MM-kisoista ja Suomen joukkueen huonosta menestyksestä ja siitä, miten päätöspäivän illallisella Suomen joukkueen kahden jäsenen välille syntyi suukopua, jonka seurauksena nyrkit heiluivat niin, että toinen joutui sairaalahoitoon!!! Ei voi siis olla totta?? Tätäkö on ns. koiraharrastus sitten kun ollaan "jotain" ja "jossain"? Nousee tunteet ja paljon muuta päähän, muuta en tiedä sanoa.

Että voi hyvää päivää vaan. Uuuh! Mutta ihminen on ihminen oli se sitten missä tahansa ja teki mitä tahansa. Joku roti nyt kehiin ja kentille ja niitten ulkopuolelle tai sitten pitää pysyä pois, jos ei rotia löydy ja ole. Ei se nyt noin kuolemanvakavaa voi olla eikä saa olla!

Yksittäistapaus, mutta kun on ns. edustusjoukkueesta kyse, niin siinäkin yksi tämmöinen moka on liikaa. Ja kun tämä nyrkkiä heiluttanut tyyppi on vielä "asemissa", niin luulisi olevan asemansa mukainen mies.

Ohhoijaa.

Minä ja mun kotiriiviöt huokaillaan! Riiviöt tosin huokailee siksi, että niitten ruoka on pöydällä, mutta ne ei saa sitä vielä. Käydään ekaksi lenkilläkin. Joku roti meillä :D

3 kommenttia:

  1. Millä sivulla tuosta kerrotaan? Yritin etsiä mutten löytänyt.

    VastaaPoista
  2. Se on siellä Koirauutisia osastolla sivulla 103 "Agityn MM-kisoista nyrkkipyykkiä". Vaikeehan siitä on tietää, mitä taustalla on, mutta kuitenkin kuulostaa mun mielestä vähän yömyöhäisten juhlijoitten nakkikioskihommalta, että eikun nyrkit heilumaan, perkele!

    Mutta jossain agilitin-luennolla sanottiinkin, että mölliluokat on tosi kivoja, ykkösluokatkin on kivoja ja kakkosetkin vielä, mutta sitten alkaa "verissäpäin" kilpailu. Onhan se hyvä, että on tosissaan kilpailemassa, mutta ei nyt noin tosissaan tarvi olla, että itsehillintä pettää oli syy sitten mikä tahansa.

    VastaaPoista
  3. No johan on meininkiä! Varmaan on alkoholilla osuutta asiaan, ettei enää itsehillintä pelaa. Todella epäurheilijamaista käytöstä!

    VastaaPoista