sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Joskus näinkin


Harvemmin nämä mussukat näin ritirinnan makoilevat. Tämä kuitenkin oli tilanne, kun tulin suihkusta. Oven takana odotti kaksi bottiloimikoiraa yhdessä mytyssä:)

Ulkona ollaan kuljettu toistaiseksi ilman takkeja ja tossuja. Jospa siitä karaistuvat, kehittävät hyvän rasvakerroksen ja paksun suojaturkin. Aamulenkillä tosin Inca jo pariin otteeseen nosteli etutassujaan, kun pakkasta on yli 10 astetta. Ja anturoitten väliin kertyy lumi/jääpaakkuja :(

Lenkkien välissä pidän koirilla aika paljon loimia päällä. Pitää lihakset lämpiminä ja toisaalta kumpainenkaan ei ihan hirveän innoissaan ole ulkotakeista. Loimia vastaan niillä ei sen sijaan ole mitään. Vissi ero bottiloimella ja ulkotakilla, kai.

5 kommenttia:

  1. Onko nuo BOTit verkkoloimia? Vai vahvempia?

    VastaaPoista
  2. Verkkoloimia, sisäkäytössä. On kyllä ollut useampaan otteeseen ollut harkinnassa hankkia tukevammat ulos, mutta vielä en ole raaskinut.

    VastaaPoista
  3. Kylmän iskiessä on hyvä hakea lämpöä kaverista! Kiki hivuttautui pienenä Isabellan kylkeen kiinni salaa ;)

    VastaaPoista
  4. Mutteivat BOTit toimi pakkasella. :( Siis paksummatkaan, treenikaveri kahdella koiralla testannut.

    VastaaPoista
  5. Eihän niissä bottitakeissa ole mitään paksua vuorta, mutta kyllä ne tuulen pitää loitolla.

    Nuo punaiset takit ovat ihan markettikamaa, päällinen pitää tuulta/sadetta ja siinä on fleecevuori. Juurikin se noilla lenkeillä on tärkeää, ettei kylmä viima pääse iholle asti. Incalla etenkin on ohut turkki ja nyt se vielä on melko lyhyt leikkuun jälkeen.

    On noilla paksummatkin takit, mutta niitten kanssa on vielä kauheampaa ravistelemista kuin punaisten takkien kanssa.

    VastaaPoista