torstai 20. joulukuuta 2012

Kyykkyyn, ylös!

Eipä tullut mieleen, että koirien uittaminen tuntuu omassa kropassa! Ihmettelin kovasti, miten reidet ovat tänään aivan kipeät, kun ei olla edes kiipeilty kallioilla. Pienen pohtimisen jälkeen oivalsin, että tunti kyykkyyn ylös -liikesarjaa on tehnyt tehtävänsä :D Sitähän se koirien uittaminen on, että pitää kyykistyä ottamaan lelu ja nousta seisomaan heittämään se. Tätä monta kertaa toistettuna niin jo huomaa, että koirienuitto käy hyvästä jumpasta! Ja minä kun luulin, että koirat vaan kuntoilevat. Voi olla, että niitten kunto ei altaassa kohenekaan, mutta emännän kunto kohenee altaan reunalla!

Ja nyt on koirien joulu taas turvattu, kun hain Vauhti-Raksu-autolta rakkaille hurtille ruokaa. Onneksi ulkona on pakkasta, joten osan luista voi säilyttää ainakin jonkin aikaa parvekkeella. Pakastin on pieni ja toisaalta, kun ostaa isomman satsin,  on hinta edullisempi. Nyt tuli ostettua mm. poron sekaluita 8 kg ja lisäksi hirven rustoluita 3 kg, eikä se pakastin tyhjä ollut ennestäänkään, joten kaiken sullominen sinne ei olisi edes onnistunut. Laskinkin tuon pakkasen varaan!

Kuormassa tuli myös koirille kuivattuja pupun- ja peurankorvia (kaikki käytetään elukoista hyväksi), jotka arvatenkin löytyvät paketeista jouluaattona :D Ne on jo aiemmin maistuviksi testattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti