maanantai 17. joulukuuta 2012

Lumiloikkia

Lunta on satanut sen verran, että kovin helppo ei ole Liinunkaan loikkia lumessa. Paikoin sen on jo luovutettava, mutta kyllä se ihmeen paljon jaksaa loikkia ja pystyy loikkimaan hangesta huolimatta. Tuossa kuvassa nyt näkyy muutama loikka.


Ja tulin siihen tulokseen Liinun päänrapsutuksen kanssa, että se on tahkonnut otsaansa harkoissa metallihäkkiin (jos kumminkin pääsisi siitä läpi :D) ja saanut siinä aikaseksi ihovaurioita. Eilen illalla laitoin vielä voidetta yöksi, mutta eipä se enää ole rapsutellut ja sukatkin jätin jo pois jaloista.

Liinu joutuu nyt irvistämään vähän väliä eli näyttämään hampaat :) Aina sopivan tilaisuuden tullen (ennen ruokaa, pannan poisoton jälkeen jne.) otan sitä leuoista kiinni ja sanon "hampaat" ja sitten kurkkaan ne molemmin puolin. Kyllähän se minun antaa ne katsoa, mutta tavoitteena on, että "tuomari" saisi ne myös katsoa. Jos hampaat-komennosta tulisi niin automaattinen, ettei se huomaakaan, jos joku muu haluaa sen hampaat katsoa. Siinä meillä tavoitetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti