perjantai 7. joulukuuta 2012

Hierontapäivä

Molemmat koirat ovat saaneet ammattihierojan käsittelyn. Tämä oli Liinun neljäs kerta, mutta ei se vieläkään suju leikiten kuten Incan kanssa. Edistystä on kuitenkin tapahtunut ja jo voi suunnilleen sanoa, että Liinu hierottiin, ei vaan paijattu :D

Liinu on vaan hirvittävän herkkä, tarkka, epäluuloinen ja arka etenkin kaiken takapään koskettelun suhteen. Mutta kyllä ne takajalatkin tuli hierottua ja venytettyäkin! Sen silmät ovat melkein koko ajan teevadin kokoiset ja se on hyvin varuillaan ja valmiina pomppaamaan pystyyn, jos vähänkin siltä tuntuu. Pitkät tovit se kuitenkin oli ihan rauhassa ja taisi tykätä käsittelystä.

Hierojaa vastaan Liinulla ei ole mitään, nuolee ja pusuttelee ja antaa rapsuttaa ja niin edelleen, mutta sitten kun on aika rueta hommiin, Liinun asenne muuttuu.

Incan hieronta nyt sujuu kun vettä vaan, ainoa on, että se joskus pistää hanttiin jalkojen venytysten kanssa, niin nytkin. Mutta se sätkii jalkojaan muutoinkin, kun vaikka leikkaan kynsiä tai lyhennän tassukarvoja, että vähän samaan tyyliin menee noitten venytysten kanssa. Sitten kun se luovuttaa, niin kintut saa venytettyä. Muutoin se on silmät ummessa tai puoliummessa ja selvästi nauttii.

Mitään kummempaa ei Incasta löytynyt, eikä Liinustakaan. Tosin ihan satavarma ei Liinusta voi olla, kun sen kroppaa ei silleen saa käytyä läpi. Onko oikea takajalka ihan oikeasti kunnossa vai ei, on vähän avoin kysymys. Tai onko se aiheuttanut jonnekin päin kroppaa jotain jumeja. Se varaa kaikille jaloille hyvin (eli voimaa on jaloissa) ja venyy molemmille puolille hyvin. Kaikkea on oppinut tarkkailemaan ja huomioimaan. Tai ei ehkä kaikkea, mutta aika paljon kuitenkin.

4 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, kun kehotit menemään mölleissä minien luokkaa. Ei tullut itselle edes mieleen. Eilen mentiin sitten minimöllien luokka. :)

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä! Joku kai joskus vihjaisi minulle tämän vinkin, eipä noita itse tule keksineeksi! Kirjotinkin jo teidän blogiin...

    VastaaPoista
  3. Moikka pitkästä aikaa! Kiva on ollut käydä lueskelemassa teidän blogia. Itellä päivittäminen on "hieman" jäänyt, ja kävi tässä pieni tai ei nyt niin pienikään äksidentti, tietokone hajosi ja KAIKKI mahdollinen tieto hävisi tuhkana tuuleen :(! Ja kaikki miljoona ja yksi valokuvaa sen mukana :'(! Eli meillä ei ole enää kuvamuistoja Leonan pentuajoista sen enempää kuin meidän "pentu tapaamisestakaan". Eli, täytyy siis järjestää uudet treffit :)! Mutta joo, hassua ollut lukea Liinun elämästä, se on meinaan niin samanlaista kuin Leonalla. Leona on myös ihan yhtä tarkka takapäästään :D! Täytyy tässä yrittää jos vaikka joulun aikana saisi blogiin uutta päivitystä. Ei täällä mitään ihmeempiä, tytöt ovat parhaat kaverit keskenään ja kaikki mennyt hienosti :)! Terkkuja teille sinne kaikille ja mukavaa joulun odotusta :)! Terveisin: Mari,Leona ja Tyyne.

    VastaaPoista
  4. No voihan harmi, että kaikki on hävinnyt :( Otan osaa. Kyllä varmasti harmittaa!!

    Mutta kiva kuulla teistä pitkästä aikaa :) Ja aina on paikallaan uudet "pentutreffit"! Ne oli niin onnistuneet!

    Jaa, että Leona on saman sorttinen kun Liinu, sukuvika sitten ainakin näillä kahdella, että ovat takapääherkkiä. Tänään juuri olimme sitä treenamassa näyttelytreeneissä ja treenattavaa riittää, huoh!

    Jään odottamaan blogipäivitystä ;)

    VastaaPoista